ECOCHEQUE

Bio Eyeliner penseel - Intense Black 070

100% natuurlijk, BIO & Vegan, refill mogelijk

€ 18,95

Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 0,76
4 5% Tot € 3,79
8 7% Tot € 10,61
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
100% van natuurlijke origine
Biologisch
Gemaakt in Frankrijk
Oplaadbaar
Vegan
Frans merk

Deze BIO Black Intense eyeliner accentueert uw ogen en garandeert een subtiel en nauwkeurig lijntje dankzij het penseeltje. De 100% natuurlijke formule van ZAO eyeliner is ontworpen om het risico op roodheid en irritatie te verminderen en maakt dagelijks gebruik mogelijk, zelfs voor mensen met gevoelige ogen. Het fijne en originele bamboe etui wordt geleverd in een katoenen zakje. Dankzij hun mooi design zijn de cosmeticaproducten van ZAO bijzonder geschikt als geschenkideeën.

Inhoud : 3,8 ml

  • Zachte en fluide textuur
  • BIO cosmetica gecertificeerd & Vegan
  • Refill mogelijk
Ref: ZO211
  • Slow Cosmétique
  • Gemaakt in Frankrijk
  • Ecocert gecertificeerd, Cosmos Organic

Schudden voor gebruik. Om gemakkelijker bij de wimperlijn te kunnen komen, sluit u het ooglid en trekt u de huid voorzichtig met een vinger over de wenkbrauw naar boven. Door in het midden van het oog te beginnen en naar buiten en dan naar binnen te tekenen, is het gemakkelijker om een perfecte lijn te krijgen.

Tip : op een klein en mobiel ooglid trek je best een heel fijn lijntje. Hoe hoger het mobiel ooglid hoe gemakkelijker om een dik lijntje te tekenen.

Aloe barbadensis leaf juice*, glycerin, sucrose palmitate, aqua (water), phenethyl alcohol, bambusa vulgaris leaf extract*, sclerotium gum, xanthan gum, sodium hydroxide, glyceryl caprylate. may contain +/-: ci 77491 (iron oxides), ci 77492 (iron oxides), ci 77499 (iron oxides). *ingredients from organic farming.

59% of the total ingredients are from organic farming
100% natural origin of total

 

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt