Bloemenpers Le Jardin du Moulin - Moulin Roty

€ 19,90

1 Item
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Buitenleven
Frans merk

Wat een mooi, klassiek speelgoed! Met deze bloemenpers kan je blaadjes en bloemen uit de tuin verzamelen en drogen. Nadien kan je ze gebruiken om te knutselen, iets moois te maken of in te kaderen. Wat een mooi geschenk voor elk kind.

Ref: MRO063

Prachtig geïllustreerd, deze bloemendrukker is gemaakt van hout en bevat 12 stevige kartonnen bladeren tussen de planken, allemaal bevestigd met 4 metalen vlinderschroeven. Dit unieke item wordt gepresenteerd in een mooie doos vol kleurrijke tekeningen, ideaal om cadeau te geven.


  • Leeftijd: vanaf 5 jaar
  • Afmetingen: 21 x 18 x 5 cm
  • Materiaal: hout, papier, metaal

Welkom in de magische wereld van Moulin Roty! Sinds 1972 betovert dit Franse merk jong en oud met zijn originele en poëtische creaties. Ontdek schattige knuffels, fantasierijke spelletjes en charmante decoraties, allemaal ontworpen met oog voor detail en een vleugje dromerigheid. Elk Moulin Roty-product is een betoverende reis in een wereld van zachtheid en creativiteit, perfect om de zintuigen van kinderen te prikkelen en een vleugje magie aan hun dagelijks leven toe te voegen. Met Moulin Roty wordt elk moment een geweldige avontuur!

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt