Compact gezichtspoeder 302 (Oranje beige)

€ 20,95

2 Items
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
100% van natuurlijke origine
Gemaakt in Europa
Vegan

Compact gezichtspoeder 302 (Oranje-beige) Zao. Hoe voorkomt u die glans op uw gezicht? Hoe verzekert u een betere houding van uw make-up? Kies compact poeder. Het fixeert, maakt mat en egaliseert uw teint voor een zijdezachte en fluwelen afwerking. Zoals al onze poeders bevat compact poeder geen talk. Ons verniste bamboe doosje wordt met elegantie en originaliteit geleverd in een katoenen zakje om dit kistje beter te beschermen, als een artisanaal en modern product. De producten van het ZAO gamma zijn in het bijzonder geschikt als geschenk-idee, dankzij hun prachtige presentatie en hun ludieke aanvul-systeem. Gewicht net: 3gr

Ref: ZO019

HERVULBAAR: ja

INGREDIËNTEN: :  mica, zea mays starch [zea mays (corn) starch]*, zinc stearate, squalane, silica, sesamum indicum oil unsaponifiables*, lauroyl lysine, macadamia ternifolia seed oil*, theobroma cacao seed butter [theobroma cacao (cocoa) seed butter]*, butyrospermum parkii butter [butyrospermum parkii (shea) butter]*, CI 77820 [silver], olea europaea leaf extract [olea europaea (olive) leaf extract], aqua [water], olea europaea extract, alcohol denat., maltodextrin, theobroma cacao seed extract [theobroma cacao (cocoa) seed extract], bambusa arundinacea stem powder, aloe barbadensis leaf extract.

*Afkomstig uit de biologische landbouw

  • KAN BEVATTEN: CI 77891 [titanium dioxide], CI 77491 [iron oxides], CI 77492 [iron oxides], CI 77499 [iron oxides].
  • CERTIFICAAT : Ecologische en biologische cosmetica, gecertificeerd door ECOCERT Greenlife volgens de referentie van ECOCERT beschikbaar op http://cosmetiques.ecocert.com.
  • PERCENTAGE VAN NATUURLIJKE INGREDIËNTEN – 100%
  • PERCENTAGE VAN BIOLOGISCHE INGREDIËNTEN – 10% minimum.
  • INGREDIËNTEN VAN DIERLIJKE AFKOMST: geen enkel ingrediënt is van dierlijke afkomst
  • Er is nooit op dieren getest, niet met het afgewerkte product, noch met de gebruikte ingrediënten.
  • ADVIES HUIDTYPE – Geschikt voor alle types huid, zelfs de meest gevoelige.

Het essentiële compact poeder geeft u een egale teint zonder glans dankzij zijn grote talk-absorberende kracht. Het houdt de huid zacht en fluweel. Voor een mat effect brengt u het compact poeder aan met een poederpenceel van ZAO. Voor een dekkend effect bij een probleemhuid brengt u het compact poeder aan met een spons. In beide gevallen kiest u altijd voor een teint die identiek is aan uw huidskleur en gebruikt u het product direct na het aanbrengen van uw dagcrème. Voor een perfecte teint brengt u het compact poeder na uw foundation aan op u hele gezicht en kiest u een teint identiek aan uw eigen huidskleur. Voor een natuurlijk resultaat gebruikt u een poederpenseel; voor een “babydoll” resultaat kiest u beter een spons.

Beauty tip ZAO: denk er altijd aan dat u uw ogen poedert vooraleer u een oogpotlood of mascara aanbrengt en zo voorkomt u dat uw make-up uitloopt aan het einde van de dag!

  • Bambusa arundinacea stem powder (micro bamboe poeder) : herstelt de huid. Het wit bestanddeel, uit de verbindingen van de bamboe, vooral bestaand uit pure kiezelaarde, wordt veel gebruikt in de oosterse geneeskunde. De organische kiezelaarde, die bestaat uit conjunctief weefsel, is aanwezig in het menselijk lichaam en herstelt het epidermis door deel te nemen aan de synthese van collageen en elastine. Doorheen de tijd wordt onze houding aan kiezelaarde verminderd en verliest onze huid aan elasticiteit en mineraal-houding. Het is dus nodig onze huid regelmatig opnieuw te bevoorraden via onze huid.
  • Theabroma cacao seed butter* (bio cacaoboter) : voedt en beschermt de huid. Cacao boter beschermt de huid tegen agressies van buitenaf. Het draagt bij aan de vochtregulatie, omdat het vochtverlies van de huid vertraagt door een barrière op het huidoppervlak te vormen. Het werd vele eeuwen in Afrika gebruikt als preventieve verzorging voor de flexibiliteit van de huid en als helende verzorging voor uitgedroogde en dode huiden.
  • Zilver (CI77820 zilverpoeder) : Natuurlijk bewaarmiddel. De microdeeltjes van puur zilver hebben een antiseptische werking (vooral op de huid en de klieren) en een antibacteriële werking die als bewaarmiddel en als huidbescherming dienst doet. Het wordt ook in crèmes gebruikt voor het helen van brandwonden. Alle producten in het gamma van ZAO (behalve de 2 lippenbalsems) bevatten micropartikels van puur zilver.
  • Silica (organische kiezelgrond) : opwekkend en hydraterend. Het menselijk lichaam bevat ongeveer 7 gram kiezelaarde, veel meer dan de andere mineralen, inclusief ijzer (evenzeer als kiezelgrond is dit het tweede bestanddeel van de aardkorst voor 28% na oxygeen 47%). De essentiële kwaliteit van silica is dat het aan het menselijk lichaam toestaat effectief mineralen en vitaminen te absorberen en te assimileren. De conjunctieve weefsels van het menselijk lichaam (celwanden) bestaan uit collageen of elastine. De moleculen hebben nood aan silica, maar de houding aan deze stof vermindert vanaf de leeftijd van 20 jaar. Een uitwendige toevoeging van silica is dus nodig, vooral voor de huid.

Dankzij ons gemakkelijk en ludiek hervul-systeem, kunt u heel gemakkelijk uw product vervangen op een economische en ecologische manier door simpelweg een nieuwe vulling te kopen. Elk product in bamboe wordt beschermd door een elegant zakje om het langer te bewaren. Naast de kostvermindering en de verpakking van ons systeem kunt u evenzeer verschillende kleuren proberen en afwisselen volgens uw wensen van het moment. Simpeler kan niet! Door verschillende vullingen te hebben geeft u uw creativiteit de vrije loop!

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt