Houten poppenhuis Lily's Cottage - vanaf 3 jaar - Le Toy Van

€ 85,00

2 Items
Ontdek het prachtige houten poppenhuis Lily's Cottage van Le Toy Van! Dit poppenhuis is een echt meesterwerk van kwaliteit en details. Het is volledig beschilderd en gedecoreerd, de luiken, ramen en deuren kunnen worden geopend en de dakpanelen zijn afneembaar. Dit poppenhuis is zeer gemakkelijk te monteren en heeft drie verdiepingen, poppen en meubels worden apart verkocht. Het hout dat wordt gebruikt voor het maken van speelgoed van Le Toy Van komt uit duurzame bossen en heeft het fair trade-label. Afmetingen: 35x42,5x44 cm. Kinderen zullen dol zijn op het spelen met dit geavanceerde en charmante poppenhuis en er urenlang mee kunnen spelen. Een perfect cadeau voor kleine meisjes die van rollenspellen en denkbeeldige verhalen houden.
Vind dit product bij Sebio, uw ethische, ecologische en duurzame webshop. Ontdek ook een selectie van andere duurzame, lokale en ecologische artikelen om samen een groenere wereld op te bouwen.
Ref: LN502
Dit mooie houten poppenhuis is een nieuwe aanwinst voor jouw poppen!Het heeft 1 verdieping en je kunt het openklappen zodat je er makkelijk mee kunt spelen en het mooi in kunt richten. Het is niet erg groot maar wel heel fijn. Leeftijd: vanaf 3 jaar Afmeting: 35x42,5x44 cm Exclusief: poppen Inclusief: meubelset zoals afgebeeld op de foto

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt