Houten poppenhuis Mayberry Manor - vanaf 3 jaar - Le Toy Van

€ 199,95

4 Items
Ontdek het prachtige houten poppenhuis Le Manoir Mayberry van Le Toy Van! Dit poppenhuis is een waar meesterwerk van kwaliteit en details. Het is volledig geschilderd en gedecoreerd, de luiken, ramen en deuren kunnen worden geopend en de dakpanelen zijn afneembaar. De omkeerbare dakpanelen veranderen in een prachtige tuinlaan. Poppen en meubels worden apart verkocht. Het hout dat wordt gebruikt voor de productie van Le Toy Van speelgoed is afkomstig uit duurzame bossen en draagt het fairtrade-label. Afmetingen: 35x67x61 cm. Kinderen zullen dol zijn op het spelen met dit verfijnde en charmante poppenhuis. Een perfect cadeau voor kleine meisjes die van rollenspellen en denkbeeldige verhalen houden.
Vind dit product bij Sebio, uw ethische, ecologische en duurzame webshop. Ontdek ook een selectie van andere duurzame, lokale en ecologische artikelen om samen een groenere wereld op te bouwen.
Ref: LN504
Mayberry Manor is een door Le Toy Van rijkelijk versierd en tot in de details perfect afgewerkt poppenhuis. De poppen gaan hier met plezier wonen !Dit poppenhuis lijkt net echt door zijn luiken, ramen en deuren die ook echt open en dicht kunnen. De dakpanelen kan je omvormen tot een prachtig tuinpad. Zelfs de schouwopeningen zijn voorzien.De poppen en meubelen zijn apart te koop.Afmetingen van het gemonteerde huis: 35 x 67 x 61 cm

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt