Houten poppenhuis Blue Bird Cottage - vanaf 3 jaar - Le Toy Van

€ 149,95

5 Items
Het Blue Bird Cottage houten poppenhuis van Le Toy Van is een klassiek speelgoed dat de verbeelding van kinderen stimuleert. Het huis heeft een begane grond, een eerste verdieping en een zolder die toegankelijk is door het dak op te tillen. De ramen, deuren en luiken kunnen worden geopend. Poppen worden apart verkocht. De montage is gemakkelijk en zonder schroeven. Dit poppenhuis is gemaakt van hoogwaardig hout en versierd met delicate bloemenpatronen. Het bevat meubels en accessoires voor elke kamer, waardoor kinderen urenlang creatief en leuk kunnen spelen. De gedetailleerde afwerking van dit poppenhuis maakt het een perfect cadeau voor kinderen van alle leeftijden.
Vind dit product bij Sebio, uw ethische, ecologische en duurzame webshop. Ontdek ook een selectie van andere duurzame, lokale en ecologische artikelen om samen een groenere wereld op te bouwen.
Ref: LN507
Le Toy Van - Blue Bird Cottage - Houten poppenhuisOost West Thuis Best. The Blue Bird Cottage is een volledig geschilderd en ingericht houten poppenhuis op het thema van de blauwe vogel, met een zacht pastelblauw, roze en fris wit kleurenpalet. Luiken, ramen en deur kunnen geopend worden. Gedetailleerd interieur met een kleurdifferentiëring voor boven en beneden, ander behang en een mooie illustratie in elke kamer. Het huis wordt compleet geleverd met een set meubels en accessoires van 37 stuks. Poppen en accessoires van Le Toy Van zijn afzonderlijk verkrijgbaar. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.Over Le Toy VanLe Toy Van is opgericht in 1995 met als doel houten kwaliteitsspeelgoed te verkopen. Het begon allemaal op de Engelse markt, maar al snel verdeelden ze hun producten over de hele wereld. Le Toy Van is vandaag een leider op het vlak productie van houten speelgoed. Ze slagen er steeds in om jaar na jaar te groeien, te diversifiëren en te innoveren op het vlak van beschilderd houten speelgoed.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt