Kamer voor poppenhuis Sugar Plum - Le Toy Van

€ 23,50

1 Item
Geef je kleine prinses een droom slaapkamer voor haar poppenhuis met de Sugar Plum slaapkamer van Le Toy Van. Deze poppenhuis slaapkamer van Le Toy Van is versierd met zachte kleuren en bloemmotieven voor een feeërieke sfeer. Bestaande uit een comfortabel bed, een kaptafel, een kast en een nachtkastje, is deze slaapkamer ideaal voor standaard Le Toy Van poppen. Gemaakt van hoogwaardige materialen, is deze slaapkamer de perfecte keuze voor kinderen die graag spelen met hun verbeelding.
Vind dit product bij Sebio, uw ethische, ecologische en duurzame webshop. Ontdek ook een selectie van andere duurzame, lokale en ecologische artikelen om samen een groenere wereld op te bouwen.
Ref: LN513
Le Toy Van - Kamer Sugar Plum - Voor poppenhuisSlaap zacht in de Sugar Plum slaamkamer.Bevat een kleerkast, een nachtkastje, kaptafel met stoel, een gedecoreerd bed met een geborduurd katoenen dekbed en kussens. Past bij alle poppenhuizen van Le Toy Van. Inhoud zoals afgebeeld. Poppen worden afzonderlijk verkocht. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.Over Le Toy VanLe Toy Van is opgericht in 1995 met als doel houten kwaliteitsspeelgoed te verkopen. Het begon allemaal op de Engelse markt, maar al snel verdeelden ze hun producten over de hele wereld. Le Toy Van is vandaag een leider op het vlak productie van houten speelgoed. Ze slagen er steeds in om jaar na jaar te groeien, te diversifiëren en te innoveren op het vlak van beschilderd houten speelgoed.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt