Eetkamer voor poppenhuis Daisylane - Le Toy Van

€ 29,95

1 Item
De Daisylane eetkamer van Le Toy Van is een must-have voor elk poppenhuis. Met zijn delicate details en nette afwerking is deze kleine kamer perfect voor de familiediners van je poppen. De bijpassende stoelen en houten tafel voegen een vleugje rustieke charme toe aan het geheel. Kinderen zullen dol zijn op het spelen van theekransjes en het organiseren van feestjes in deze eetkamer van Le Toy Van. Geef je kinderen een tijdloos speelgoed dat ze jarenlang zullen koesteren.
Vind dit product bij Sebio, uw ethische, ecologische en duurzame webshop. Ontdek ook een selectie van andere duurzame, lokale en ecologische artikelen om samen een groenere wereld op te bouwen.
Ref: LN518
Met deze eetkamer is je droomhuis nóg meer compleet. De set bestaat uit een eettafel met 4 stoelen, stoffen tafelkleed, staanklok, mooie roze thee-set met een taart en taarthouder en een dressoir.Deze meubelset is van Daisylane, wat het upper-class gamma van Le Toy Van is. U kan het merken aan de detail van afwerking. Let bv op de stoeltjes die voorzien zijn van een kussentje met een lintje eraan.Hoe meer details, hoe meer speelplezier en creativiteit de kinderen hebben!

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt