Blanc de Meudon

ED056

€ 3,50

187 Items

Je bent nog niet ingelogd

Natuurlijke Blanc de Meudon (krijtwit) met een licht schurende en reinigende werking. Ideaal bij schilderwerken, het huishouden of knutselen. 

Inhoud: 500 g

 

Blanc de Meudon:

 ​is veilig voor mens en milieu

 beschadigd oppervlakken niet

 is geproduceerd en verpakt in West-Europa

Blanc de Meudon, ook wel Spaans krijt, Spaans wit of wit van Champagne genoemd, is een milieuvriendelijk, voordelig en veelzijdig natuurproduct. Als basisingrediënt van een reiniger maakt het zilverwerk, glas, keramiek inox, koper, tin, etc. grondig schoon zonder risico op beschadiging of krassen.

La Droguerie Ecologique maakt al meer dan 15 jaar een gamma aan natuurlijke ingrediënten om zelf je huishoudproducten mee te maken. Met de bijhorende handleiding en hun gamma aan pure ingrediënten loodsen ze je moeiteloos door het DIY proces. Hun producten worden gemaakt in Frankrijk of West-Europa, bevatten natuurlijk materialen en zoveel mogelijk ingrediënten uit de biologische landbouw.

Zelf een reiniger maken met Blanc de Meudon: meng 90 g van dit product met 60 ml zwarte zeep en een theelepel soda kristallen. Doe dit mengel in een pot en laat het 3 dagen drogen in de zon of dichbtij een warmtebron. Als het hard genoeg is kan je het gebruiken als schoonmaakmiddel om oppervlakken te schuren. 

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Altijd klaar om je verder te helpen

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt