Body met korte mouwen - Sunny Spots

€ 12,79

-20%

€ 15,98

2 Items
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Plasticvrij
Zonder chemicaliën
Belgisch merk
Biologisch

Je hebt heel wat rompertjes nodig met een kleine baby in huis, dus kan je er maar beter eentje met een fijne print en van prima kwaliteit kiezen.

Ken jij de functie van de kenmerkende halssluiting? Dankzij de overslag kan je bij een luierongelukje het rompertje helemaal afrollen langs de beentjes om hem zo onmiddellijk in de wasmand te gooien. Zo hoef je de vuile baby body niet meer over het hoofd van je kleintje te halen. Ziezo, als dat geen handig weetje is!

Ref: TRX338

Katoenen body met korte mouwen Sunny Spots is gemaakt van 100% biokatoen dat ook na vele wabeurten mooi blijft. Met dit bodytje steelt je baby vast de show!

Dit rompertje is voorzien van de handige overslag halssluiting, die ervoor zorgt dat je hem zonder gevecht over het hoofd van je kindje krijgt en drie drukknoopjes voor snelle luierwissels en om het aan- en uitkleden te vergemakkelijken. Perfect te matchen met de rest van de Sunny Spots collectie!

Materiaal: 100% biologisch katoen, met GOTS keurmerk
Leeftijd: verkrijgbaar in 4 maten: 50/56, 62/68, 74/80 en 86/92

_

Het Belgische babymerk Trixie heeft tal van spulletjes om je kleine lieveling mee te omringen vanaf de eerste dag. De must-haves passen perfect op je babylijst en zijn niet alleen praktisch maar ook erg leuk om naar te kijken dankzij de diepe kleuren, moderne prints en duurzame materialen. Trixie garant voor duurzame en kwalitatieve producten die zowel kind als ouder aanspreken.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt