Postkaart Polar Bear - Petit Monkey

€ 1,29

4 Items

Deze charmante ansichtkaart van Petit Monkey, geïllustreerd met een schattige ijsbeer, is perfect om warme boodschappen te versturen of om ingelijst als decoratie te gebruiken. Afgedrukt op papier van hoge kwaliteit, biedt het een origineel en verfrissend ontwerp. Ideaal voor elke gelegenheid, voegt het een zachte en creatieve touch toe aan uw correspondentie. Geef het cadeau of stuur het om een beetje magie te delen met uw dierbaren.

Ref: KZ29042

Breng een vleugje magie naar je uitnodigingen of kaarten met deze charmante ansichtkaart. Geïllustreerd door Rebecca Jones, toont het een ijsbeer die kleurrijke cadeaus brengt, perfect voor elke viering.

  • Offsetdruk met matte inkt.
  • Feestelijk ontwerp met een ijsbeer en kleurrijke cadeaus.

  • Materiaal : Kwaliteitspapier met offsetdruk en matte inkt
  • Afmetingen : 14,8 x 10,5 cm
  • Onderhoud : Bewaar op een droge plaats en uit de directe zon om de kleuren te behouden
  • Waarschuwing : Niet blootstellen aan extreme omstandigheden die de inkt of het papier kunnen aantasten

Petit Monkey biedt schattige en creatieve producten voor kinderkamers. Met levendige illustraties en unieke ontwerpen voegt het een artistieke en speelse touch toe aan kinderruimtes. Elk stuk, van posters tot accessoires, is zorgvuldig ontworpen om esthetiek en kwaliteit te combineren, terwijl hoge ecologische normen worden gerespecteerd. Petit Monkey onderscheidt zich door zijn vermogen om de kamers van de kleintjes om te toveren tot echte droomplekken.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt