Metalen scheermes + houder - Safety Razor - Silver

BW512

€ 25,95

15 Items

Je bent nog niet ingelogd

Metalen veiligheidsscheermes in eenvoudige zilveren uitvoering. Dit herbruikbaar scheermes is degelijk, duurzaam en stijlvol. 

Inhoud: 1 herbruikbaar scheermes, 1 mesje & bijhorende houder

 

De Bambaw Silver Safety Razor:

 ​​is geschikt voor mannen en vrouwen

 maakt zowel lichaam als gezicht glad

 is een duurzaam alternatief voor wegwerpscheermesjes 

Eco-pluspunten van dit product
Plasticvrij
Milieuvriendelijke verpakking
Oplaadbaar
Herbruikbaar / duurzaam

Het Bambaw-veiligheidsscheermes zorgt voor een precieze scheerbeurt voor mannen en vrouwen, zowel op het lichaam als op het gezicht dankzij het lange easy grip handvat. Je kan dit scheeraccessoire gebruiken in bad, onder de douche of aan de wastafel zonder de huid te irriteren. Met de bijhorende staander plaats je het scheermes moeiteloos op de badrand of wastafel. Het unieke mesje voorkomt ingegroeide haartjes en is makkelijk en veilig te gebruiken (ook voor beginners).

Bambaw maakt duurzame en afval- en plasticvrije alternatieven voor wegwerpproducten. Ze gaan steeds op zoek naar slimme oplossingen die geen, of zo min mogelijk, afval genereren en herbruikbaar zijn. Ook verantwoorde productieprocessen en CO2 neutraliteit staan centraal bij dit fijne eco-merk. 

Raadpleeg voor gebruik de bijgevoegde handleiding. Afhankelijk van hoe vaak je dit scheermes gebruikt moet je na enkele weken of maanden het mesje vervangen.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt