Slaapzak met afneembare mouwen Farm 70 cm - Jollein

€ 32,99

3 Items

Een slaapzak geeft jouw baby een geborgen gevoel, geeft warmte én beperkt de bewegingsvrijheid. Wel zo fijn met jouw actieve deugniet.

Deze mooie babyslaapzak met boederijprint heeft afritsbare mouwen. Zo tover je hem om van een TOG - waarde van 3.0 voor de koude winterdagen naar een TOG - waarde van 2.0 voor de frisse nachten in de lente en het najaar.

Ref: JOL428

Deze Farm slaapzak met afritsbare mouwen van Jollein is geïnspireerd op het buitenleven. De print bevat allerlei diertjes die je op de boerderij terugziet. Deze vrolijke print staat gegarandeerd leuk in iedere babykamer.

Is de slaapzak nog niet warm genoeg? Combineer hem makkelijk met de Jollein dekentjes.

Tip: koop een slaapzak nooit op de groei. Een te grote slaapzak met een te grote halsopening is gevaarlijk voor je kindje. Verkrijgbaar in drie maten 70, 90 en 110 cm. Kies de maat die past bij de lengte van je baby.

Materiaal: 100% katoen met polyestervulling
Wasadvies: wassen op max 40°C graden
Maat: 70 cm
Leeftijd: 3-6 maanden
TOG waarde: 3.0 (zonder mouwen 2.0)


Jollein is een Nederlands merk dat gespecialiseerd is in producten voor baby's en jonge kinderen, waarbij elegant design en functionaliteit worden gecombineerd. Sinds 1973 biedt Jollein een breed scala aan artikelen, waaronder textiel, verzorgingsaccessoires en speelgoed, allemaal zorgvuldig ontworpen voor het comfort en de veiligheid van de kleintjes. Het merk hecht veel waarde aan het gebruik van hoogwaardige materialen, vaak gecertificeerd volgens OEKO-TEX, wat zorgt voor zachtheid en veiligheid voor de delicate huid van baby's. Jollein onderscheidt zich door zijn zachte patronen en rustgevende kleuren, die een harmonieuze en warme sfeer creëren voor kinderkamers. Ideaal voor ouders die op zoek zijn naar producten die zowel praktisch als esthetisch zijn.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt