ECOCHEQUE

Hybride luier - Falbala

€ 33,99

1 Items
Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 1,36
4 5% Tot € 6,80
8 7% Tot € 19,03

De roze luier van Hamac is een hybride babyluier, praktischer dan een stoffen luier, milieuvriendelijker en zuiniger dan een wegwerpluier. Het kan gebruikt worden vanaf de geboorte.  Om Hamac met een gerust hart te starten, raden wij u aan om te beginnen met de Hamac ontdekkingskit voor wasbare luiers.

Gegarandeerd zonder lekkage en gemakkelijk te gebruiken, glijdt u eenvoudigweg een wasbaar absorptiemiddel in de luier, gemaakt van microvezel of biologisch katoen en hennep (met beschermende wegwerpsluier) of een absorberende wegwerpsluier, naar wens. Praktisch, ecologisch en economisch, dit juweeltje van technologie is in alle opzichten de ideale luier.

Model: Falbala

Ref: HC206
  • Gemaakt in Frankrijk.
  • Oeko Tex 100 gecertificeerd klasse 1.
  •     XS: 2 tot 4 kg - Pasgeborene*
  •     S: 4 tot 8 kg - 1-6 maanden
  •     M: 7 tot 13 kg - 6-18 maanden
  •     L: 11 tot 18 kg - 12-24 maanden

* Let op, maat XS (pasgeborene) wordt alleen aanbevolen voor zeer kleine baby's en premature baby's. Het zal al snel te klein zijn voor baby's van meer dan 3 kg bij de geboorte.

  • Wasbare buitenbroek van Meryl® microvezel, die het transport van lichaamsvocht vergemakkelijkt, de droogsnelheid verhoogt en huidkoeling voorkomt.
  • Hamac® luier van ademend en waterdicht polyurethaan.

De klittenbandsluitingen vouwen zich tijdens het wassen terug om de rest van de was niet te beschadigen. Wassen in de machine op 40°. Droger niet aanbevolen omdat het de slijtage van textiel versnelt. Strijken is niet toegestaan.

Gebruik geen producten die alcohol, oplosmiddelen, bleekmiddelen of schuurmiddelen (bijv. bleekmiddel of chloor) bevatten; deze beschadigen de luier en kunnen deze doorlatend maken.  

Met name alle wasmiddelen die bleekmiddelen, meer dan 15% optische witmakers, polycarboxylaten en meer dan 15% parfum bevatten, moeten worden uitgesloten.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt