Arm zwembandjes Heart - Multi Hearts

Geschikt voor kindjes van 3 tot 6 jaar

€ 21,56

-20%

€ 26,95

5 Items
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Buitenleven

Oh wat zijn we fan van deze opblaasbare zwemvleugels met dino's gemaakt uit PVC, een populair design van het Scandinavische Konges Sløjd.

Een onmisbare zomer musthave als je mini speelt in het plonsbadje, op vakantie samen in het zwembad of aan de zee.Let op: dit is geen levensreddend artikel, steeds en enkel gebruiken onder toezicht van een volwassenen

  • Gemaakt van PVC-materiaal
  • Geschikt voor kinderen van 3 tot 6 jaar oud, met een gewicht van 18 tot 30 kilogram
Ref: KON0459

De arm zwembandjes Basic uit de collectie van KONGES SLØJD hebben een opblaasbaar ontwerp en zijn voorzien van twee luchtkamers voor extra veiligheid. De bandjes zijn eenvoudig op te blazen en te bevestigen aan de armen van het kind. Ze zijn ook gemakkelijk af te nemen en op te bergen na het zwemmen.

De arm zwembandjes Basic van Konges Sløjd zijn ideaal voor kinderen die nog niet helemaal vertrouwd zijn in het water en extra ondersteuning nodig hebben tijdens het zwemmen. Het is belangrijk om altijd toezicht te houden op kinderen tijdens het zwemmen, zelfs wanneer ze zwembandjes dragen.

Aanbevolen leeftijd: 3-6 jaar/18-30 kilo

  • Schoonmaken met een vochtige doek
  • Uit de buurt van vuur houden
  • Waarschuwing: deze zwembandjes beschermen NIET tegen verdrinking, enkel gebruiken onder voortdurend toezicht van een volwassene. Dit is geen levensreddend item, steeds volledig opblazen en enkel aan de bovenarm dragen

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt