Houten treinset konijn familie - vanaf 12 maand - Le Toy Van

€ 38,00

3 Items
Ontdek het houten treinspeelgoed van de konijnenfamilie van het merk Le Toy Van! Deze prachtige houten trek trein is perfect voor kinderen die graag spelen en plezier hebben terwijl ze hun verbeelding ontwikkelen. De kleine konijntjes zijn schattig en voegen een vleugje zachtheid toe aan dit klassieke speelgoed. Gemaakt van hoogwaardige materialen, is deze houten trein duurzaam en robuust voor urenlang speelplezier met het hele gezin. Geef uw kind een speelgoed dat al snel zijn favoriete speelkameraad zal worden!
Vind dit product bij Sebio, uw ethische, ecologische en duurzame webshop. Ontdek ook een selectie van andere duurzame, lokale en ecologische artikelen om samen een groenere wereld op te bouwen.
Ref: LN526
Le Toy Van - Konijnentrein - Houten trekfiguurHier komt de konijnentrein met mama en haar twee babies plus 3 worteltjes op het spoor. Deze 6 stukken zijn wisselbaar op de 3 wagons. Dit schattig speelgoed stimuleert eenvoudig tellen, hand-oogcoördinatie en vingergevoeligheid. Gekleurd met geïmpregneerde waterverf en met de hand afgewerkt. Getest voor kinderen vanaf 12 maanden. Ideaal voor kinderen van 1 tot 3 jaar. Uit de collectie PETILOU van Le Toy Van.Over Le Toy VanLe Toy Van is opgericht in 1995 met als doel houten kwaliteitsspeelgoed te verkopen. Het begon allemaal op de Engelse markt, maar al snel verdeelden ze hun producten over de hele wereld. Le Toy Van is vandaag een leider op het vlak productie van houten speelgoed. Ze slagen er steeds in om jaar na jaar te groeien, te diversifiëren en te innoveren op het vlak van beschilderd houten speelgoed.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt