ECOCHEQUE

Wasmiddel en wasverzachter - Mountain Essential

€ 11,50

17 Items
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Hypoallergeen
Vegan

Natuurlijke 2-in-1 wasverzachter en wasmiddel met frisse Mountain Essential geur. Maakt je was tegelijk fris en zacht.

Inhoud: 1, 05 liter

 

Deze dit handige 2-in-1 wasproduct:

 is zuinig in gebruik

 bestaat uit natuurlijke en plantaardige ingrediënten

 heeft een hypoallergene formule

Ref: 626232423402

Mild multifunctioneel wasproduct dat zowel als wasverzachter en wasmiddel gebruikt kan worden. De hypoallergene formule is volledig op basis van plantaardige en minerale ingrediënten.

ATTITUDE is een Canadees bedrijf dat op innovatieve wijze natuurlijke verzorging en huishoudproducten maakt. De producten zijn steeds van de hoogste kwaliteit en lief voor mens en planeet. De reeks producten van ATTITUDE is beschikbaar in 44 landen en bestaat uit: persoonlijke verzorgingsproducten, baby- en kinderproducten, huishoudproducten en dierenverzorging. Hun motto: together, let's live consciously.

Check de tabel op de fles. Voeg toe aan de verdeler van je machine of aan een sopje. Niet rechtstreeks op stoffen aanbrengen. Bekijk altijd de labels in kledingstukken voor specifiek wasadvies. Buiten het bereik van kinderen bewaren.

5%-15% anionic surfactants (sodium coco sulfate), 5%-15% non-ionic surfactants (lauryl glucoside, myristyl glucoside), 5% cationic surfactants (dipalmitoylethyl hydroxyethylmonium methosulfate). Contains also: Aqua / water, sodium citrate, camellia sinensis (green tea) leaf extract, sodium gluconate, glycerin, methylundecanal (citrus), 3-hexenol (green leaves), amyl salicylate (floral). Made for washing in cold water.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt