Houten tractor van de boerderij speelset - Le Toy Van

€ 34,95

2 Items
De Bertie houten tractor speelgoed van het merk Le Toy Van is een klassiek en tijdloos speelgoed, geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Gemaakt van rubberhout, is deze tractor stevig en duurzaam, waardoor het een uitstekende keuze is voor actieve kinderen. Met zijn felle kleuren en realistische ontwerp, zal dit speelgoed de verbeelding van uw kind stimuleren en hem of haar aanmoedigen om op creatieve wijze te spelen. Geef uw kind het plezier van het spelen met een traditioneel houten speelgoed, dat jarenlang gewaardeerd zal worden.
Vind dit product bij Sebio, uw ethische, ecologische en duurzame webshop. Ontdek ook een selectie van andere duurzame, lokale en ecologische artikelen om samen een groenere wereld op te bouwen.
Ref: LN570
Le Toy Van - De tractor van de boerderij - Houten speelsetOp de boerderij !Ontdek deze glimmende rode tractor met afneembare trailer met Budkin-boer Bertie. Gechikt voor kinderen vanaf 3 jaar.Over Le Toy VanLe Toy Van is opgericht in 1995 met als doel houten kwaliteitsspeelgoed te verkopen. Het begon allemaal op de Engelse markt, maar al snel verdeelden ze hun producten over de hele wereld. Le Toy Van is vandaag een leider op het vlak productie van houten speelgoed. Ze slagen er steeds in om jaar na jaar te groeien, te diversifiëren en te innoveren op het vlak van beschilderd houten speelgoed.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt