Gift box - Limited edition - 10 jaar Lamazuna

€ 39,95

6 Items
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Milieuvriendelijke verpakking
Gerecycleerde materialen
Vegan
Frans merk

Duurzame set met zero waste essentials voor een afvalvrije badkamer. Deze gift box is exclusief verkrijgbaar voor de 10e verjaardag van Lamazuna. 

Inhoud: 10 wasbare wattenschijfjes + wasnetje, 1 roze cacaoboter + tasje & 1 oriculi

 

Deze Limited Edition Lamazuna cadeauset:

 bevat 'made in France'-producten

 is een leuke kennismaking met zero waste

 is vegan en natuurlijk

Ref: LZ061

Zero waste set met limited edition reinigingsdoekjes in een prachtige print, een handig wasnetje, hydraterende lichaamsverzorging in vaste vorm (met bijhorend zakje voor solide verzorging) en een herbruikbare oriculi gemaakt uit bioplastic. 

Het vrolijke Franse merk Lamazuna maakt al sinds 2010 herbruikbare accessoires en solide verzorgingsproducten met een plantaardige samenstelling. Hun innovatieve producten worden gemaakt in Frankrijk en bevatten natuurlijke ingrediënten uit de biologische landbouw. Naast goed voor mens en milieu zijn hun kleurrijke producten ook altijd betaalbaar of in de woorden van oprichtster Laëtitia Van de Walle 'eco-affordable'. Met Lamazuna is het leuker en vooral makkelijker dan ooit om jouw badkamer en dagelijkse verzorgingsrituelen zero waste en vegan te maken.

Reinigingssdoekjes: maak het doekje nat en wrijf zacht over je gezicht. Make-up remover is niet nodig: de microvezel absorbeert en verwijdert de make-up. Was de gebruikte doekjes in het bijhorende wasnet op maximaal 30° C of met de hand. Elk doekje is meer dan 300 keer herbruikbaar

Cacaoboter: verwarm de verzorging een paar seconden op het deel van het lichaam dat je wilt hydrateren. Het product zal een dunne olieachtige textuur krijgen. Kan op het gezicht of lichaam worden gebruikt, of voor een massage. Deze roze cacaoboter smelt bij contact met de huid, maar blijft stevig tot 45° C. 

Oriculi: gebruik dit herbruikbaar oorstokje een à twee keer per week om oorsmeer te verwijderen (dat zichtbaar is bij de ingang van het oor)

Doos: populierenhout
Doekjes: 70% polyester, 30% polyamide
Wasnet: GOTS gecertificeerd katoen
Oriculi: 100% bioplastic biobased uit castorolie
Tasje: upcycled stof
Cacaoboter: THEOBROMA CACAO ZAADBOTER *, COPERNICIA CERIFERA CERA *, PARFUM **, TOCOPHEROL **, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL **, CI 77007 **. * van biologische landbouw (97,3% van de totale ingrediënten zijn afkomstig van biologische landbouw) ** van natuurlijke oorsprong

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt