Anders consumeren

Kerstcadeaus waarmee je geliefden en de planeet blij maakt

Gepubliceerd op 4 December 2020

Christmas is coming! Tijd om er een bruisend feest van te maken met onze bubbel. Als fans van bewust consumeren zetten we graag fijne geschenkjes met een minimale impact op het milieu in de kijker die je hier bij ons kan shoppen. Omdat er onder je vrienden en familie waarschijnlijk heel wat verschillende visies op ecologisch leven te vinden zijn selecteerden we duurzame cadeaus voor al je milieubewuste vrienden en familieleden.

De nieuwe mama 

Ken je iemand die net bevallen van een wolk van een baby en die je blij wil maken met een (k)raamgeschenkje? Of wil je een mama in wording fijne natuurlijke verzorgingsproducten geven die oké zijn voor gebruik tijdens de zwangerschap? Het Brusselse merkje Indigène heeft een natuurlijk geschenktasje met verzorging voor tijdens de zwangerschap, Néobulle heeft een gift set met relaxerende producten voor nieuwe en zwangere mama’s en met een multifunctionele tetradoek in een warm seizoenskleurtje van het Deens merkje Filibabba zit je altijd goed.

De dierenvriend

Deze geschenkjes zijn allemaal vegan, animal friendly en cruelty free. Want jezelf verwennen met enkel plantaardige ingrediënten is makkelijker én mooier dan je denkt. Voor animal lovers vind je op onze webwinkel een ruim aanbod aan plantaardige zeepjes en verzorging zoals van Lamazuna en ook het toepasselijke kerstzeepje van Savonnerie du Cèdre. Als je ze graag een geschenkje geeft voor hun trouwe viervoeter dan is er de natuurlijke Furry Friends-reeks van Attitude.

 

De hippe vogel

Heb je een vriend(in) die altijd zoek is naar de nieuwste hebbedingetjes? Speciaal voor die hippe vogel(s) selecteerden we de meest trendy gift sets van eco-merkjes. Savon Stories heeft fijne zeep met zachte geuren, het jonge Franse eco-merk Clèmence et Vivien bracht onlangs een nieuwe gift set uit en om helemaal te scoren zijn er de LastObject-producten: herbruikbare innovatieve zakdoekjes en oorstokjes in een degelijk design doosje.

De afvalvrije vriend(in)

Ook voor zero waste lovers zijn er prachtige geschenksets waar geen verpakking aan te pas komt. Tenzij een fijn herbruikbaar alternatief natuurlijk! IndigèneLamazuna lanceerden de mooiste plasticvrije kerstsets van het moment. Ook een glazen waterfles van het Berlijnse Soulbottles zal niet misstaan op de kersttafel. Vergeet je geschenkjes voor deze vriend niet in een herbruikbare furoshiki te verpakken. Helemaal stylish en sustainable.



De trotse baardeigenaar

Natuurlijke baardverzorging is niet alleen een leuk maar ook super praktisch geschenkje voor de man in jullie midden. Voor alle natuurlijke middeltjes om een baard gezond en glanzend te houden ben je hier ook aan het juiste adres. Een duurzaam veiligheidsscheermes van Bambaw is een prachtig cadeau voor mannen die zich dagelijks scheren en voor mannen met baarden zin er knappe verzorgingssets van Bivouak en Indigène.

De fan van lokaal

#ikkoopbelgisch is al jaren zijn of haar motto. Voor alle fans van Belgische eco-merken en natuurlijke producten van eigen bodem selecteerden we deze lokale toppers. De winterset van Belgische theefabrikant Teatower bevat 3 losse theemengelingen in kleurrijke doosjes, het Belgische CÎME-team bracht onlangs een prachtige gift box uit en ook de Bobone cadeauboxen met hippe tote bags en verzorgingsproducten zijn een prachtige attentie voor Kerst.

Buy with thought and give with love. Fijne feesten!

Ontdek meer eco gift sets

Ga terug

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt