ECOCHEQUE

Doseerlepel in roestvrijstalen voor wasmiddel - Anotherway

Roestvrij staal, voor het doseren van geconcentreerd of vloeibaar wasmiddel

€ 2,95

11 Items
Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 0,12
4 5% Tot € 0,59
8 7% Tot € 1,65
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Plasticvrij
Herbruikbaar
Frans merk
Uitgepakt

Om uw geconcentreerd poederwasmiddel correct te meten en een perfect afgemeten vloeibaar wasmiddel te verkrijgen, evenals de juiste hoeveelheid vloeibaar wasmiddel voor uw wasmachine te meten, is er niets beter dan deze roestvrijstalen doseerlepel. Deze zal u dagelijks van dienst zijn, ook voor andere soorten doseringen indien gewenst. Een klein, praktisch zero waste item dat u binnenkort niet meer zult willen missen.

Ref: AY019

De roestvrijstalen  van Anotherway is ideaal om uw ecologische wasmiddel te doseren. Praktisch en nauwkeurig, helpt het u de exacte hoeveelheid product voor uw wasbehoeften te gebruiken.

  • Maximale inhoud van 60 ml.
  • Anotherway is lid van 1% for the Planet.

  • Gebruik : Wanneer uw ecologische wasmiddel klaar is voor gebruik, gebruik dan de doseerlepel voor de benodigde hoeveelheid. Voor weinig vuil wasgoed of een kleine was, giet 80 ml in de machine (dat is 1,5 dose). Voor een grote was of zeer vuil wasgoed, giet 160 ml (dat is 3 doses). Vermijd het vullen van de doseerlepel tot de rand.
  • Herkomst : China.
  • Samenstelling : Van roestvrij staal.
  • Afmetingen : H 3 cm x Ø 6 cm. Kan tot 60 ml bevatten.

Anotherway is een innovatief Frans merk dat ons dagelijks leven revolutioneert door duurzame alternatieven voor wegwerpproducten aan te bieden. Opgericht in 2018, heeft het merk als missie om afval te verminderen en een milieuvriendelijke levensstijl te bevorderen. Het biedt een assortiment eco-vriendelijke producten, variërend van herbruikbare voedselverpakkingen tot plasticvrije shampoopastilles. De producten van Anotherway worden lokaal in Marseille vervaardigd en zijn ontworpen om praktisch, effectief en milieuvriendelijk te zijn, met een combinatie van eenvoud en prestatie. Gecertificeerd door veeleisende labels, garandeert het merk natuurlijke ingrediënten die veilig zijn voor de gezondheid!

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt