Regenproof

Regenproof

De kinderparaplu: een onmisbare, mooie bescherming

Ah, het zachte geluid van regen die op een kinderparaplu valt! Met de paraplu's uit onze selectie wordt elke druppel een melodie. DJECO, bekend om zijn unieke design, biedt paraplu's die de verbeelding prikkelen. Geen wolk kan de charme van hun kleurrijke motieven weerstaan. Fresk en Grech&Co voegen een vleugje elegantie toe met hun ingetogen maar boeiende ontwerpen. Trixie biedt dan weer zowel leuke als functionele paraplu's, die maximale bescherming garanderen. Het avontuur in de regen begint hier!

Kinderregenlaarzen om in de plassen te springen

Wat is er beter dan vrijuit in de plassen springen? De kinderregenlaarzen van Fresk combineren comfort en stijl. Ze beloven niet alleen het water buiten te houden, maar ook elke sprong leuker te maken. Grech&Co volgt op de voet met hun stevige en elegante laarzen. Maar als we het hebben over een complete outfit, kunnen we de regenlaarzen van Liewood niet negeren, een waar icoon in de regenmode voor kinderen. Elke stap in de regen wordt een feest met deze bondgenoten!

Liewood regenlaars + Liewood jas: de perfecte combinatie

Liewood is meer dan een merk: het is een belofte van kwaliteit. Regenlaarzen, jassen, mantels, parka's, waterdichte pakken, sjaals... hun gamma is een ode aan natte avonturen. Elk product is zorgvuldig ontworpen om optimale bescherming te bieden terwijl het ongelooflijk stijlvol blijft. Kinderen zijn niet alleen beschermd tegen elke druppel, ze doen het ook in stijl. De waterdichte pakken, in het bijzonder, zorgen voor volledige bescherming zodat regen nooit een belemmering vormt voor plezier.

Combineer bescherming en elegantie met onze waterdichte jassen

Laten we afsluiten met onze waterdichte jassen, want de regen trotseren betekent niet dat je stijl moet opofferen. Fresk is terug op het voorplan met jassen die zowel functioneel als elegant zijn. En als we spreken over onberispelijke bescherming, dan staan de mantels en parka's van Liewood aan de top. Dankzij hun expertise wordt regen een excuus om buiten te flaneren. Vaarwel, eentonige grauwheid; hallo, vrolijke verkenning!

Met Sebio wordt de regen trotseren een plezier. Elk product wordt zorgvuldig gekozen, waarbij bescherming, comfort en stijl gegarandeerd worden. Dus, klaar om in de regen te dansen?

Er zijn 43 artikelen op voorraad.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt