Je 10 favoriete Franse merken

Je 10 favoriete Franse merken

We hebben zorgvuldig de favoriete Franse merken van onze klanten geselecteerd, die uitblinken in excellentie, innovatie en respect voor het milieu. Laat u inspireren door onze favorieten en vind de perfecte producten voor het hele gezin.

Avril en Najel: natuurlijke schoonheid

  • Avril is een merk dat de biologische schoonheid opnieuw definieert met zijn hoogwaardige producten tegen betaalbare prijzen. Sinds 2012 biedt Avril een breed scala aan make-up en gecertificeerde biologische verzorgingsproducten aan, gecertificeerd door Ecocert, wat formules zonder parabenen en siliconen garandeert. Hun producten zijn effectief en aangenaam in gebruik, een waar genot voor uw huid en respectvol voor het milieu.
  • Najel nodigt u uit om de geheimen van de oosterse schoonheid te ontdekken. Gespecialiseerd in producten op basis van olijf- en laurierolie, biedt dit merk authentieke Aleppo zepen en natuurlijke lichaamsverzorging aan. Najel onderscheidt zich door zijn inzet voor ambachtelijke producten, vervaardigd met respect voor eeuwenoude tradities en het ecosysteem.

Tidoo en DJECO: voor groot en klein

  • Tidoo is het onmisbare merk voor ouders die zich bekommeren om de gezondheid en het welzijn van hun baby's. Hun ecologische luiers, vervaardigd in Frankrijk, zijn hypoallergeen en gegarandeerd vrij van schadelijke stoffen. Tidoo combineert comfort en veiligheid voor de kleintjes met respect voor onze planeet door duurzame productiepraktijken.
  • DJECO staat voor pure creativiteit voor kinderen. Dit Franse merk biedt educatief speelgoed en leuke spellen die de verbeelding en het leren stimuleren. DJECO onderscheidt zich door de kwaliteit van de materialen en de schoonheid van de illustraties, waardoor de producten zowel kinderen als ouders aanspreken.

Qwetch en Néobulle: welzijn in het dagelijks leven

  • Qwetch revolutioneert onze manier van consumeren met herbruikbare voedselcontainers. Het merk biedt isothermische flessen, lunchboxen en handige accessoires om uw maaltijden overal mee naartoe te nemen. Qwetch zet zich in voor een duurzame en verantwoorde consumptie door het verminderen van plastic afval en het ondersteunen van solidariteitsprojecten.
  • Néobulle is gespecialiseerd in natuurlijke verzorging voor het hele gezin. Hun massageoliën, balsems en aromatische oplossingen zijn geformuleerd met biologische en lokale ingrediënten. Néobulle wordt gewaardeerd om zijn zachtheid en effectiviteit, en biedt dermatologisch geteste producten die zelfs de meest delicate huid respecteren.

Alphanova en Love & Green: gezondheid voorop!

  • Alphanova is een Provençaals merk dat biologische verzorging voor het hele gezin biedt. Hun producten, vaak verrijkt met extracten van lokale planten, bieden optimale bescherming en hydratatie. Alphanova onderscheidt zich door zijn transparantie en veiligheid, met formules zonder controversiële stoffen, dermatologisch getest.
  • Love & Green plaatst de gezondheid van baby's centraal met hun luiers en hygiëneproducten zonder schadelijke ingrediënten. Het merk gebruikt natuurlijke en biologisch afbreekbare materialen, wat zorgt voor maximale zachtheid en veiligheid voor de gevoelige huid van de kleintjes. Love & Green is de keuze voor ouders die begaan zijn met het milieu en het welzijn van hun kinderen.

Clémence & Vivien en La Droguerie Ecologique: ecologisch verantwoorde authenticiteit

  • Clémence & Vivien is een schat van de Franse ambachtelijke cosmetica. Opgericht door een gepassioneerd stel, biedt het merk vaste en vloeibare verzorgingsproducten met onberispelijke samenstellingen. Hun deodorants en koud verzeepte zepen, gemaakt met 100% natuurlijke en biologische ingrediënten, zijn zowel een genot voor de huid als voor de planeet.
  • La Droguerie Ecologique biedt ecologische huishoudproducten aan die respectvol zijn voor de gezondheid en het milieu. Van wasmiddel tot schoonmaakproducten, het merk gebruikt natuurlijke en biologisch afbreekbare ingrediënten voor effectieve en veilige schoonmaakoplossingen. La Droguerie Ecologique zet zich in voor een schoon en gezond huis, zonder concessies te doen aan het milieu.

Er zijn 644 artikelen op voorraad.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt