Parkmat Teddy Bear 75 x 95 cm - Jollein

€ 39,98

-20%

€ 49,97

1 Item

Het parktapijt Teddy Bear van Jollein is ideaal om je baby een comfortabele en veilige ruimte te bieden. Met een afmeting van 75 x 95 cm beschermt dit zachte tapijt je kind tegen harde oppervlakken, terwijl het een warme uitstraling aan de omgeving toevoegt. Het zachte ontwerp en de teddy bear motieven geven een speelse en troostende sfeer. Gemakkelijk te onderhouden, dit tapijt is een perfecte keuze voor het park of de vloer van de kamer.

Ref: JOL351

Geef je baby een aangename speel- en ontspanningsruimte met dit parktapijt Teddy Bear. Ideaal voor in het park, de woonkamer of zelfs als draagbaar speelkleed, dit dikke tapijt is ontworpen voor het comfort en plezier van je kind.

  • Dik parktapijt, perfect voor het comfort van je baby.
  • Royale afmetingen van 75 x 95 cm, met een schattig berenmotief.
  • Kan omgekeerd worden voor een zachte polar oppervlakte.
  • Ideaal als draagbaar speelkleed voor speelse momenten overal.

  • Materiaal : Biokatoen, jersey
  • Afmetingen : 75 cm x 95 cm
  • Gewicht : 755 gram
  • Producthoogte : 5 cm

Jollein is een Nederlandse merk gespecialiseerd in producten voor baby's en jonge kinderen, die elegant design en functionaliteit combineert. Sinds 1973 biedt Jollein een breed scala aan artikelen aan, waaronder textielen, verzorgingsaccessoires en speelgoed, allemaal zorgvuldig ontworpen voor het comfort en de veiligheid van de kleintjes. Het merk hecht veel waarde aan het gebruik van hoogwaardige materialen, vaak gecertificeerd OEKO-TEX, wat zachtheid en veiligheid garandeert voor de delicate huid van baby's. Jollein onderscheidt zich door zijn zachte motieven en rustgevende kleuren, en creëert een harmonieuze en warme sfeer voor kinderkamers. Ideaal voor ouders die op zoek zijn naar producten die zowel praktisch als esthetisch zijn.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt