Parkmat Basic Knit Biscuit 80 x 100 cm - Jollein

€ 38,37

-20%

€ 47,96

2 Items

Het Basic Knit Biscuit parkmatje van Jollein combineert comfort en elegantie voor de speelruimte van je baby. Gemaakt van zacht 100 % katoen, biedt het een aangename en warme ondergrond zodat je kind veilig kan spelen. Met de afmetingen van 80 x 100 cm past het perfect in een park of als vloerkleed in de kamer. De neutrale biscuitkleur past gemakkelijk in elk interieur. Machinewasbaar, is het praktisch en eenvoudig in onderhoud voor dagelijks gebruik.

Ref: JOL223

Geef je baby optimaal comfort met de Jollein parkmat, ontworpen om zachtheid en functionaliteit te combineren. Dit effen kleurige matje, uit de Basic Knit collectie, kan aan beide zijden worden gebruikt voor extra gemak.

  • Twee verschillende zijden: gebreid aan de ene kant en zachte fleece aan de andere kant, beide in dezelfde kleur.
  • Zachte en aangename oppervlakte voor speelmomenten of rust, of het nu in het park of op de vloer is.
  • Trendy ontwerp dat harmonieus in elk interieur past.

  • Materiaal : Gebreid/Fleece
  • Afmetingen : 80 cm x 100 cm
  • Gewicht : 975 gram
  • Hoogte : 5 cm
  • Onderhoud : Wasinstructies te vinden op het productlabel.

Jollein is een Nederlands merk gespecialiseerd in baby- en kinderproducten, waarbij elegant design en functionaliteit worden gecombineerd. Sinds 1973 biedt Jollein een breed scala aan artikelen, waaronder textiel, verzorgingsaccessoires en speelgoed, allemaal met zorg ontworpen voor het comfort en de veiligheid van de kleintjes. Het merk hecht veel waarde aan het gebruik van hoogwaardige materialen, vaak gecertificeerd met OEKO-TEX, die zachtheid en veiligheid voor de delicate babyhuid garanderen. Jollein valt op door zijn zachte patronen en rustgevende kleuren, waarmee een harmonieuze en warme sfeer voor kinderkamers wordt gecreëerd. Ideaal voor ouders die op zoek zijn naar zowel praktische als esthetische producten.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt