Bio etherische olie - Pepermunt
AV169

€ 5,95

Je bent nog niet ingelogd

Pepermunt is ideaal om hoofdpijn en/ of migraine te verlichten. Deze etherische olie gaat op natuurlijke wijze ook misselijkheid, wagenziekte, een verstopte neus en problemen met de spijsvertering tegen. 

Inhoud: 10 milliliter

 

Deze etherische olie: 

 kan je gebruiken als voedingssupplement 

✓ heeft een verfrissende geur die de concentratie kan bevorderen en helpt om het hoofd helder te houden

 is niet getest op dieren & vegan

Eco-pluspunten van dit product
Biologisch
100% van natuurlijke origine
Frans merk

Verfrissende etherische olie met pepermunt die op natuurlijke wijze misselijkheid, wagenziekte, een verstopte neus en problemen met de spijsvertering tegengaat. Ook concentratieproblemen of hoofdpijn kunnen ermee verlicht worden.

De natuurlijke cosmetica en dagelijkse verzorgingsproducten van het Franse merk Avril zijn altijd van de hoogste kwaliteit. Hun producten moeten qua textuur, geur, efficiëntie en applicatie niet onderdoen voor traditionele cosmetica met een chemische samenstelling. 95% van de ingrediënten in Avril samenstellingen zijn natuurlijk en van natuurlijke origine, 95% van de plantaardige ingrediënten zijn afkomstig van biologische landbouw en 10% van alle ingrediënten in de hele reeks producten komt van de biologische landbouw. De meerderheid van hun producten worden gemaakt in Frankrijk, het andere deel in Italië.

Deze etherische olie kan gebruikt worden als voedingssupplement. Doe een druppeltje per dag op een lepel suiker, honing of plantaardige olie. Gebruik dit product niet meer dan de aanbevolen hoeveelheid of gedurende een lange periode. Consulteer altijd een dokter bij ernstige klachten. Buiten het bereik van kinderen bewaren.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Altijd klaar om je verder te helpen

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt