Baby & kind

De 10 essentiële Liewood items voor de zomer!

Gepubliceerd op 4 June 2024


De zomer is meer dan een seizoen; het is een speelplaats voor verbeelding en avontuur, vooral voor de jongsten! Bij Sebio hebben we zorgvuldig de 10 essentiële Liewood items geselecteerd die elke zonnige dag in een onvergetelijke herinnering zullen omtoveren. Ontdek onze selectie die stijl, comfort en veiligheid combineert voor uw kleine avonturiers :-)



1 | Liewood sandalen: op naar het avontuur!


Stel je voor dat je kinderen de kust verkennen of door parken rennen, hun voeten perfect comfortabel in de Liewood sandalen... De modellen in Crispy corn, Dark rose en Peppermint zijn niet alleen prachtig, maar ook ontworpen om elke stap van uw kleine ontdekkingsreizigers te ondersteunen, terwijl ze de planeet respecteren met hun ecologische materialen.


sandale liewood



2 | Darla zonnebrillen: iconische stijl onder de zon


Geen enkele straal ontsnapt aan de elegantie van de Darla zonnebrillen van Liewood. Perfect in Misty Lilac, Peppermint en Sandy, deze brillen garanderen niet alleen een volledige UV-bescherming maar voegen ook een vleugje glamour toe aan de strandgarderobe van uw kinderen!


lunettes de soleil liewood



3 | Liewood badponcho: zachtheid na de golven


Na een duik, wikkel uw kinderen in zachtheid met de Liewood Roomie poncho. Kies tussen de kleuren Stripe White & Yellow mellow en Stripes Tuscany rose & Creme de la creme voor maximaal comfort en snelle droging in alle elegantie.


poncho liewood



4 | Liewood zwemvest: veiligheid met flair!


Het Liewood Dove zwemvest combineert veiligheid en stijl. Met zijn gedurfde ontwerp It comes in waves, zorgt dit vest niet alleen voor de veiligheid van uw kinderen in het water, maar doet dit met een ongeëvenaarde stijl.


gilet de natation liewood



5 | Liewood zonnehoeden: welke kiest u?


Het beschermen van hun hoofdjes wordt een fluitje van een cent met de Liewood zonnehoeden. Of het nu de verfijnde Amelia hoed of de charmante Gorm linnen hoed is, deze hoeden zijn niet alleen praktisch – ze zijn echte zomerstijl statements.

chapeau liewood



6 | Liewood anti-UV zwemkleding ;-)


Niets zegt "klaar voor avontuur" zoals de Max zwemkleding van Liewood. Met een volledige UV-bescherming in levendige patronen zoals Garden green multi mix en Sea creature / Sandy, is deze zwemkleding een must-have voor elke stijlvolle kleine zwemmer.


maillot de bain



7 | Liewood Harlow Crocodile zwemband: maximaal plezier!


Maak zwemuren buitengewoon met de Liewood Harlow Crocodile zwemband. Deze vriendelijke krokodil nodigt uit tot urenlang waterpret en zorgt voor een zomer vol lachen en spetteren.


bouee liewood



8 | Liewood strandtent: uw eigen stukje paradijs...


Creëer een oase van rust voor uw kinderen met de Cassie strandtent. Met zijn patronen Peach sea shell, Sea creature sandy en Stripe yellow mellow, belooft deze tent verfrissende schaduw en een beschermde speelruimte.


tente de plage liewood



9 | Liewood lunchbox: voor altijd verse snacks!


Zomerse avonturen vragen om gezonde en frisse snacks. De Liewood Kian lunchbox is de perfecte metgezel om fruit, sandwiches en drankjes koel te houden, ongeacht de buitentemperatuur.


boite a repas liewood



10 | Liewood Miguel waterspuiters: de klassiekers...


Voor een zomer vol plezier, zijn de Miguel waterspuiters de kampioenen. Verkrijgbaar in Tuscany rose, Yellow mellow, Riverside en Peppermint, beloven ze urenlang zonnig speelplezier.


jet d'eau miguel



Maak je klaar voor een onvergetelijke zomer met deze Liewood essentials, beschikbaar bij Sebio! Elk product is geselecteerd voor zijn kwaliteit, innovatief ontwerp en toewijding aan de veiligheid en het comfort van kinderen. Bereid je voor om vrolijke en kleurrijke herinneringen te creëren voor het hele gezin.



Fijne zonnige zomer allemaal!

Ga terug
Gerelateerde posts

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt