Baby & kind

De herfst komt eraan: maak je regenkleding klaar!

Gepubliceerd op 18 October 2023


De herfst is aangebroken, en daarmee komen de koele en vochtige dagen terug! Het is het seizoen waarin de bladeren van kleur veranderen, de natuur transformeert en onze kleintjes meer dan ooit goed uitgerust moeten zijn om de elementen te trotseren. Maar het is ook een kans om opnieuw te genieten van het springen in plassen, het najagen van vallende bladeren in de wind en het luisteren naar het zachte geluid van de regen op de daken...



Hoe herken je een goede paraplu?


De kinderparaplu is meer dan een simpel accessoire; het is het beschermende schild van je kind tegen de buien. Een goede paraplu moet stevig zijn, windbestendig, makkelijk te openen en te sluiten, en een design hebben dat kinderen leuk vinden. Immers, is het niet leuker om in de regen te spelen met een paraplu met grappige motieven? Bij Sebio biedt het merk DJECO paraplu's die aan deze criteria voldoen, ideaal voor een kleine wandeling in het bos tijdens zachte herfstbuien.


kinderparaplu en regenjas



Wat zijn de beste paraplumerken?


Als het gaat om het kiezen van de ideale kinderparaplu, zijn er enkele merken die zich onderscheiden. Fresk staat bekend om zijn combinatie van sobere en aantrekkelijke ontwerpen, terwijl het toch een maximale bescherming biedt. Een uitje naar het park, zelfs in een lichte regen, wordt zo een spannend avontuur. Maar laten we merken zoals DJECO en Trixie niet vergeten, die met hun kleurrijke en speelse motieven kinderen aanmoedigen om nieuwe verhalen te verzinnen tijdens hun buitenspellen.


kinderparaplu trixie



Laarzen geschikt voor elk regenavontuur


Elke plas is een nieuwe kans om plezier te hebben! De Fresk regenlaarzen, perfect voor kleine buitenavonturen, garanderen uren speelplezier. De Liewood regenlaarzen zijn er ook om elke regenachtige dag om te zetten in een vrolijk moment. En voor een uitje in de stad of een bezoek aan het museum op een vochtige dag zijn de regenlaarzen van Grech&Co precies wat je nodig hebt.


regenlaarzen en paraplu grech and co

regenlaars fresk



Waterdichte kleding: volledige bescherming


Naast paraplu's en laarzen is bescherming tegen regen nodig met geschikte kleding. Stel je een uitje naar de dierentuin of een speurtocht voor in de motregen: de jassen, mantels en waterdichte overalls van Liewood zullen je beste vrienden zijn. Deze kleren laten kinderen toe om te spelen, rennen en zich te amuseren zonder belemmering, zelfs in de regen. En voor een optimale bescherming van de nek tijdens een spelletje verstoppertje in de regen, is de Liewood nekwarmer het ideale accessoire.


regenjas liewood



Met Sebio wordt elke regendruppel een uitnodiging tot avontuur. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om de beste bescherming te garanderen terwijl we het comfort en welzijn van kinderen bevorderen. Omarm de herfst en zijn vreugde met vertrouwen, uitgerust met onze regen essentials.



banner regenproof

Ga terug

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt