Anders consumeren

Je voorbereiden op back-to-school betekent ook je lunch zero waste voorbereiden

Gepubliceerd op 11 August 2023

Citron producten voor kinderen Sebio

Bestaat er iets leukers dan back-to-school shopping? De voor je kind shoppen is zo leuk... Natuurlijk moet je denken aan schoolkleren, potloden en krijtjes... Maar vergeet het lunchtasje van de kinderen niet. We kennen allemaal de uitdrukking "Wat eten we vanavond? Met praktische, modieuze accessoires voor de lunch tijdens een wandeling of op school, is het de lunchmaaltijd waar kinderen naar uitkijken!

Bij Sebio weten we hoe belangrijk maaltijden zijn voor het welzijn, de gezondheid en de gezonde ontwikkeling van kleintjes. Om zowel ouders als kinderen een plezier te doen, hebben we een goudklompje gevonden: het merk Citron ! Citron is een merk dat alledaagse producten maakt voor de kleine momenten die er het meest toe doen: terug naar school, picknicks met het gezin, vakanties, etenstijd voor baby's, lunchtijd voor kinderen, enz. Al hun creaties zijn doordacht en herbruikbaar. Comfortabel genesteld in mijn Nobodinoz oasis poef, wil ik jullie graag laten kennismaken met het merk Citron en zijn geweldige eigenschappen voor een fantastische lunchtas...

Lunch meenemen met Citron

Het meest zichtbare en onfleekste onderdeel van je lunch is je tas! Niets is leuker dan het kiezen ervan, en daarvoor heb je de keuze.

Je kunt kiezen voor een geïsoleerde tas waar alles in past wat het hele gezin nodig heeft: zuigflessen, potjes eten, waterflessen, bekers, compotes, puree, koekjes, enz. Praktisch en licht van gewicht, perfect voor uitstapjes en picknicks.

Sac isotherme Citron

Voor kinderen kun je kiezen voor een geïsoleerde lunchtas of een basisrugzak. De kinderrugzak kan al hun schoolaccessoires en lunchbenodigdheden bevatten, waardoor het een 2-in-1 transport is. De geïsoleerde lunchtas heeft een isolerende voering die bakjes en eten op de gewenste temperatuur houdt (warm of koud). Beide soorten tassen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en leuke designs!

Sac a dos isotherme pour enfants Citron

Sac a dos enfants Citron

Om voedsel vers te houden in de geïsoleerde zak of de geïsoleerde lunchtas van je gezin, zijn ijsblokzakjes of cold packs het ideale accessoire. In de vorm van dinosaurussen, bloemen, tijgers, auto's, regenbogen of raketten zijn de zakjes schattig en superpraktisch.

Poche a glaçons poches de froid Citron

Eten met Citron

De ontwerpers hebben aan alles gedacht voor een geslaagde lunch :

1. De brooddozen

Je kunt kiezen voor brooddozen met compartimenten, met of zonder geïsoleerde pot. Er zijn verschillende modellen, ontwerpen en maten verkrijgbaar. De compartimenten zijn erg praktisch om te voorkomen dat voedsel met elkaar vermengd raakt. Wie houdt er van kaas met chocolade?

Boîtes a tartines pour enfants Citron

2. Snackdozen

Snackboxen hebben ook verschillende compartimenten. Ze zijn perfect voor koekjes, fruit, groenten, enz.

Boîtes a collations pour enfants Citron

3. Roestvrijstalen voorraadpotten

Roestvrijstalen voorraadpotten houden voedsel vers en voorkomen morsen in blikken en zakken. Ze zijn verkrijgbaar in formaten van 250 ml en 400 ml, afhankelijk van de smaak en behoeften van je kinderen.

Pot alimentaire isotherme Citron

4. Besteksets in hun doos

Tijdens picknicks, wandelingen of schoollunches kunnen kinderen hun boterhammen met hun kleine handen opeten. Bepaalde maaltijden of etenswaren, zoals compote of groenten, verdienen mooi bestek. En als ze een beetje vies zijn geworden, geen zorgen. Opgeborgen in hun kleurrijke etui zullen lepels, vorken en messen je mooie rugzak niet bevuilen!

Set de couverts pour enfants Citron

Drinken met Citron

Ongeveer 65% van ons lichaam bestaat uit water. Gehydrateerd blijven is het beste wat je kunt doen, vooral bij warm weer. De verschillende series isothermische Citronwaterflessen zijn bijzonder aantrekkelijk en praktisch. Ze houden drankjes de hele dag koel voor kleine of grote dorst van 250ml, 350ml of 550ml. Je kunt ook kiezen voor isothermische mokken van 370ml of 420ml voor warme koffie of thee voor mama en papa.

Gourdes isothermes pour enfants Citron

Een warme kop koffie op kantoor; partjes appel om 10 uur; onze favoriete lunch tussen de middag; een drinkfles vol fris water na het voetballen tijdens het spelen... Eten en drinken zijn primaire behoeften die onze dag veranderen en ons vitaminen en troost bieden. Ons eten verdient mooie herbruikbare items, en wij ook!

Tot binnekort,

Lili

Citron producten voor kinderen Sebio

Ga terug
Gerelateerde posts

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt