Baby & kind

Hoe kies je de ideale schooltas voor je kind op de basisschool?

Gepubliceerd op 9 August 2023

Rugzakken en boekentassen Sebio


Nu de start van het nieuwe schooljaar snel nadert, is het essentieel om zorgvuldig de schooltas te kiezen die je kind het hele jaar zal vergezellen. Als ouders die willen zorgen voor een betere wereld voor onze kinderen, is het belangrijk om rekening te houden met bepaalde criteria. Bij Sebio hebben we bekende merken zoals Trixie, Liewood, Hello Hossy, Fluf, Fresk en Lilliputiens geselecteerd om jou een assortiment modieuze en duurzame schooltassen aan te bieden.


sac à dos et cartable trixie



Welke schooltas moet ik kiezen voor de basisschool?


Bij het kiezen van een boekentas voor de basisschool moet je met verschillende dingen rekening houden. Ten eerste moet je ervoor zorgen dat de schooltas genoeg ruimte biedt voor alle essentiële schoolbenodigdheden: pennenzak, schriften, waterfles, brooddoos, snackdoosjes, enz. Kies voor een model van boekentas met verschillende vakken zodat je alles goed kunt opbergen ;-)


sac à dos enfant liewood

SALIE RUGZAK MET STREPENPRINT - LIEWOOD

Het is ook essentieel om een schooltas te kiezen met gewatteerde, verstelbare schouderbanden. Dit maakt het dragen van een rugzak voor je kind comfortabeler en verdeelt het gewicht gelijkmatig over zijn schouders. Kies tot slot voor een sterke, duurzame schooltas die bestand is tegen de dagelijkse drukte op school en jarenlang meegaat zonder te verslijten.


Een ruime rugzak of schooltas voor je pennenzak, waterfles, schriften, enz.


Er zijn verschillende soorten boekentassen, elk met zijn eigen voordelen. Klassieke boekentassen, zoals die van het merk Hello Hossy, komen het vaakst voor en bieden balans voor de schouders van je kind. Schoolrugzakken zijn ook erg populair en bieden genoeg ruimte voor alles wat je kind nodig heeft voor school.


sac à dos hello hossy pour enfant

MINIMALISTISCHE RUGZAK (MINI HONEY) - HELLO HOSSY

Als je kleintje haar eerste stapjes zet op de kleuterschool, zijn wij gevallen voor de rugzakjes en boekentasjes voor kleuters van het Belgische merk Lilliputiens, verkrijgbaar bij Sebio!


sac à dos et cartable lilliputiens pour la maternelle

ECO WONDER STELLA RUGZAK - LILLIPUTIENS



Trixie, Liewood, Fresk, Lilliputiens... De beste merken van kinderrugzakken!


Bij Sebio bieden we een selectie van bekende merken die voldoen aan de behoeften van ouders die zich zorgen maken over stijl, kwaliteit en milieu-impact.

Fluf biedt functionele schooltassen met schattige ontwerpen waar je kind blij van wordt, allemaal gemaakt van biologische materialen! Trixie, Liewood, Fresk en Lilliputiens zijn andere merken die verkrijgbaar zijn in onze online shop en die superleuke schooltassen bieden voor peuters, oudere kinderen en volwassenen! Voor de basisschool is er een grote collectie rugzakken beschikbaar :-)


sac à dos fers pour enfant

RUGZAK MR. KROKODIL - TRIXIE



We beginnen het nieuwe schooljaar goed!


Een schooltas of rugzak is een must-have voor back-to-school! Het is de perfecte gelegenheid om je kind een praktisch en trendy accessoire te geven. Door met al deze criteria rekening te houden, kun je de perfecte schooltas voor je kleine schat kiezen :-)


Ontdek onze topmerken schooltassen en rugzakken, en maak van back-to-school een echt feest!

Pauline


Rugzakken en boekentassen Sebio

Ga terug
Gerelateerde posts

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt