Baby & kind

Konges Slojd, betoverende charme voor baby's en kinderen

Gepubliceerd op 24 August 2023

Konges Slojd producten voor kinderen bij Sebio

Bij Sebio raakten we meteen in de ban van Konges Sløjd, een merk dat met zijn prachtige producten voor kinderen de wereld leuker maakt. Ik wilde jullie laten kennismaken met deze speelse en magische wereld van mini's. Neem een goede Blue Earl Grey BIO zwarte ijsthee uit India en Tanzania geparfumeerd met bergamot en korenbloem van Teatower en maak je klaar voor de reis...

Water ontdekken met Konges Slojd

Het Deense merk biedt een hele reeks voorwerpen, spelletjes en accessoires om je te helpen een heerlijke middag door te brengen aan het zwembad met je gezin, thuis of elders.

Konges SLojd zwembaden

Deze Konges Slojd opblaasbare zwembaden van duurzaam PVC hebben een absoluut prachtig design!

Piscines enfants Konges Slojd Sebio

Konges Slojd opblaasbare matrassen en armbanden

Dit zijn de perfecte accessoires voor in het zwembad. Konges Slojd strandsets en Konges Slojd badspeelgoed zijn ook verkrijgbaar voor nog meer plezier!

Matelas gonflables et brassards Konges Slojd

Konges Slojd zonnehoeden

De zonnehoeden voor kinderen hebben een vizier en stof die de achterkant van de nek en oren van je kleintje bedekt voor optimale bescherming. Ze hebben ook andere hoedjes die ronder en korter zijn, met koordjes om te voorkomen dat ze afvallen of zoekraken - handig, toch? Je vindt er ook mooie bobs voor kinderen, die momenteel helemaal in zijn!

Chapeaux de soleil pour enfants Konges Slojd

Konges Slojd zwemshort en schoenen

Deze kinderzwemshort is gemaakt van waterdicht materiaal en is ideaal voor zwemmen, waterspelletjes in de tuin of een dagje naar het strand. Ze passen perfect bij de zwemschoenen van het merk. Je kleine ukkepuks zullen zich als een vis in het water voelen dankzij deze unieke kinderwaterschoenen. Ze hebben flexibele, antislip rubberen zolen en zijn gemakkelijk aan te trekken. Deze waterschoenen zijn ook ideaal voor een kiezelstrand en bieden goede grip in een glad zwembad.

Short de bain et chaussures de bain enfants

Konges Slojd bikini's en badmode

Leuke badmode, soms versierd met franjes en ruches! Bikini's bestaan uit een topje en een bijpassende slip. Deze zwempakjes zijn perfect voor zonnige dagen op het strand, bij het zwembad of een andere wateractiviteit. Ze geven onze kleintjes een schattige look terwijl ze in alle vertrouwen en comfort van het water kunnen genieten. En vergeet hun bijpassende badmuts niet!

Bikinis et maillots de bain enfants Konges Slojd

Konges Slojd zonnebril

Kinderen houden nog meer van hun zonnebril dan volwassenen, en de kleine teddyberenoortjes hebben daar iets mee te maken... Om nog maar te zwijgen over het feit dat het beschermen van de ogen tegen UV-stralen al op jonge leeftijd begint! Maar dat is niet alles: het merk heeft ook mooie zwembrillen, maskers, badmutsen en duiksets gemaakt om kinderen van top tot teen uit te rusten.

Lunettes de piscine et masque pour enfants

Spelen met poppen bij Konges Slojd

Konges Slojd is een paradijs voor kinderen die van poppen houden. Het merk maakt alles wat een baby nodig heeft, levenloze versie en 100% realistisch. Om goed voor een pop te zorgen, heb je een mooie poppenwagen, een poppenmand, een poppenwiegje, een poppenzak, een poppenwipstoeltje, een poppenwagen en een poppenverschoontafel nodig. Het maakt allemaal deel uit van een realistisch, design "papa-mama" spel.

Jouer a la poupée enfants Konges Slojd Sebio

Van kinderdagverblijf tot basisschool met Konges Slojd

Het merk Konges Slojd is niet alleen aantrekkelijk en aantrekkelijk, maar biedt ook veel praktische en handige babyaccessoires. Hier is een kort overzicht van de Konges Slojd benodigdheden?

Konges Slojd siliconen slabbetjes

Siliconen slabbetjes met lange mouwen zijn superpraktisch en zo mooi. Ze sluiten gemakkelijk in de nek en bedekken de hele bovenkant van het kledingstuk. Voor etenstijd, artistieke activiteiten of andere rommelige bezigheden, spaar de mooie kleren van je kleintjes.

Konges Slojd overalls

Konges Slojd katoenen overalls zijn ontworpen met elastische manchetten en zomen. Ze zijn comfortabel om te dragen en hebben schattige parelmoeren knoopjes aan de voorkant.

Konges Slojd knabbelspenen

Konges Slojd voedingsspenen zijn leuk en van hoge kwaliteit. Met deze leerspenen kunnen jonge kinderen voorzichtig de overstap maken van melk naar vast voedsel. De knabbelspeen heeft kleine gaatjes die alleen kleine beetjes voedsel doorlaten, zodat baby's zichzelf kunnen voeden. De ergonomische handgrepen zijn makkelijk vast te pakken voor kleine handjes en de beschermkap houdt het mondstuk hygiënisch. Vul de tutu met het favoriete hapje van je baby en klaar is kees!

Grignoteuses, tétines d'alimentation Konges Slojd

Konges Slojd badspeeltjes

Konges Slojd badspeeltjes zijn leuk en schattig. Ze zijn gemaakt van siliconen en zijn super mooi. Met dieren in een bootje, dieren in hun schelpen of een visspel set, hoef je je nooit meer te vervelen in bad! Voor je kleintjes zal badderen niet langer een karwei zijn, maar een plezier!

Konges Slojd tassen

Konges Slojd luierzakken

Konges Slojd luiertassen zijn waterafstotend en functioneel. Elastische binnenvakken in verschillende maten, waaronder een geïsoleerde flessenhouder, maken het gemakkelijk om benodigdheden op te bergen en te organiseren. Aan de buitenkant zitten twee vakjes, waarvan één speciaal ontworpen voor natte doekjes zoals BEBIO waterdoekjes. De luiertas heeft een gevoerd, afneembaar verschoningsmatje. De tas heeft een afneembare en verstelbare schouderriem en een handvat. De tas heeft ook ringen aan elke kant die aan de handgrepen van de kinderwagen of het frame met kinderwagenhaken kunnen worden bevestigd. Kwaliteit: zowel zacht als vuilafstotend; een duurzame must-have.

Konges Slojd geïsoleerde tassen

Het Deense kindermerk Konges Sløjd heeft een assortiment praktische en stijlvolle isolatietassen, speciaal ontworpen om eten en drinken koel te houden tijdens het uitgaan of gezinsuitstapjes. Zoals bij al hun producten legt het merk de nadruk op chique Scandinavisch design en het gebruik van kwaliteitsmaterialen. Ze zijn ook gemakkelijk schoon te maken, ruim en BPA-vrij.

Konges Slojd rugzakken

Het merk biedt verschillende series rugzakken voor alle behoeften en smaken. Sommige zijn waterafstotend, hebben praktische zijvakken voor flessen, compartimenten, verstelbare riemen, handvatten, externe zakken, enz. En omdat een foto meer zegt dan duizend woorden...

Sacs a dos enfants Konges Slojd Sebio

Vergeet niet dat er geen regenboog is zonder regen. Ik wens je de beste dagen!

Tot gauw,

Lili

Konges Slojd producten voor kinderen bij Sebio

Ga terug
Gerelateerde posts

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt