Anders consumeren

Stap over op poedercosmetica om te verdunnen met Wash Wash Cousin !

Gepubliceerd op 23 July 2024

Produits cosmétiques en poudre Wash Wash Cousin

Waarom kiezen voor poedercosmetica om te verdunnen?

Oplosbare producten zijn duurzaam en milieuvriendelijk

De poedercosmetica om te verdunnen zijn een veel milieuvriendelijker alternatief dan de traditionele vloeibare producten. Door het water uit de formule te verwijderen, hebben deze producten minder verpakking nodig en zijn ze lichter, wat de kosten en de ecologische voetafdruk van het transport vermindert. Bovendien hebben ze een langere houdbaarheid omdat ze geen conserveermiddelen nodig hebben om bacteriegroei te voorkomen.

Waterloze verzorgingsproducten zijn economisch

Kiezen voor poedercosmetica om te verdunnen kan op de lange termijn een besparing opleveren. Een kleine hoeveelheid poeder kan worden omgezet in een grote hoeveelheid product zodra het wordt verdund, wat betekent dat je minder vaak koopt en minder verpakkingsafval produceert.

Droge lichaamsproducten zijn gemakkelijk te vervoeren

De poedercosmetica zijn bijzonder praktisch voor reizen. Ze zijn niet onderworpen aan de vloeistofbeperkingen in vliegtuigen en nemen minder ruimte in beslag in je bagage. De mogelijkheid om flessen opnieuw te vullen en te hergebruiken vermindert ook de milieubelasting.

Ontdek de nieuwe lijn "I've got the powder" Wash Wash Cousin

De hervulbare aluminium fles "I've got the powder"

Deze hervulbare aluminium fles van 250ml is ideaal voor je poedercosmetica om op te lossen. Ze is duurzaam, schok- en corrosiebestendig en gemakkelijk schoon te maken. Bovendien is ze herbruikbaar en recycleerbaar, wat haar tot een perfecte ecologische keuze maakt. Gebruik deze fles om je favoriete poedercosmetica van Wash Wash Cousin te mengen en aan te brengen.

De glinsterende gel in poedervorm om te verdunnen met Monoï "I've got the powder"

Voeg een vleugje glamour toe aan je routine met de glinsterende gel in poedervorm om te verdunnen met Monoï. Dit unieke product bevat biologisch afbreekbare glitters, natuurlijk en zonder microplastics. Een navulling van 20g creëert 200ml glinsterende gel, klaar in slechts 10 minuten. Geparfumeerd met 100% natuurlijke Monoï, deze gel accentueert je bruine kleur en biedt een droge en satijnen finish.

De douchegel in poedervorm om te verdunnen met Monoï "I've got the powder"

De douchegel in poedervorm om te verdunnen met Monoï is een praktische en milieuvriendelijke optie voor je verzorgingsroutine. Een navulling van 20g verandert in 200ml douchegel, klaar in 10 minuten. Verrijkt met natuurlijke ingrediënten, is deze douchegel zacht voor de huid en milieuvriendelijk.

De douchegel in poedervorm om te verdunnen met Groene Munt "I've got the powder"

Voor een verfrissende ervaring, probeer de douchegel in poedervorm om te verdunnen met groene munt. Deze verkwikkende formule is perfect om je zintuigen te wekken en je huid te revitaliseren. Net als alle Wash Wash Cousin producten, is het gemakkelijk te gebruiken en klaar in een paar minuten.

Hoe gebruik je poedercosmetica om te verdunnen?

  1. Weeg 180g koud water in je Wash Wash Cousin fles voor de meeste producten.
  2. Giet de volledige navulling in poedervorm in de fles.
  3. Draai de dop stevig vast, schud krachtig en laat 10 minuten staan.
  4. Reinig de fles na gebruik met warm water en een borstel om restjes te verwijderen.

Tips voor optimaal gebruik van poedercosmetica:

  • Bewaar je poederproducten op een koele en droge plaats om hun effectiviteit te behouden.
  • Herbruik de hervulbare fles van aluminium voor al je poederproducten van Wash Wash Cousin om plastic afval te verminderen.

De samenstelling en voordelen van de poedercosmetica van Wash Wash Cousin

De poedercosmetica van Wash Wash Cousin zijn geformuleerd met natuurlijke en biologische ingrediënten. Hier zijn enkele belangrijke componenten en hun voordelen:

  • Maïszetmeel (Maiszetmeel): Heeft kalmerende en verzachtende eigenschappen voor de huid, helpt huidirritaties te kalmeren.
  • Sucrose (Suiker): Natuurlijke vochtinbrenger die een beschermende barrière vormt om vocht vast te houden.
  • Sodium Cocoyl Glutamate: Een milde tenside die reinigt zonder de huid te irriteren of uit te drogen.
  • Zinc PCA: Een vochtinbrengend middel met aminozuren en zink, dat helpt om de hydratatie van de huid te behouden en irritaties te verminderen.

Ze proberen is ze adopteren!

Tot binnenkort voor meer beauty- en hygiënetips,

Lili

Ga terug
Gerelateerde posts

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt