Beauty & verzorging

Stap-voor-stap gids voor een perfecte haarkleuring

Gepubliceerd op 23 February 2024

Wil je je haar thuis kleuren maar weet je niet waar te beginnen? Geen zorgen, we've got you covered! Met Les Couleurs de Jeanne en deze eenvoudige, stap-voor-stap gids voor zelf je haren te kleuren, zul je binnen no-time genieten van een prachtige haarkleur zonder het gedoe van een salon. Laten we aan de slag gaan!

Stap 1: Je haar voorbereiden

Voordat je begint met kleuren, is het belangrijk om je haar voor te bereiden. Neem de avond voor de kleuring de tijd om je lokken te verwennen met het klei voorbereidende masker van Les Couleurs de Jeanne.

Dit masker is als een detox voor je haar, waardoor het klaar is om de kleur optimaal op te nemen. Je haar zal je dankbaar zijn voor deze verwennerij!

kleimasker-couleurs-de-jeanne

Kleimasker - Les Couleurs de Jeanne


Stap 2: De Kleur aanbrengen

Nu je haar gereed is voor de kleur, is het tijd om te mengen en aan te brengen! Pak je favoriete tint van Les Couleurs de Jeanne en meng 100g poeder met 300ml water in een kom. Roer tot je een gladde pasta hebt.

Gebruik de kleurkwast om de pasta royaal aan te brengen, zorg ervoor dat je elke streng bedekt voor een gelijkmatige kleurverdeling. Laat het product de aangeven tijd op verpakking inwerken. Vergeet niet om een paar oude handdoeken rond je schouders te leggen om eventuele morsen op te vangen!

natuurlijke-kleuring-couleurs-de-jeanne

Kies jouw favoriete kleur

Stap 3: Spoel & shampoo voor een schitterende glans

Na het inwerken van de kleur is het tijd om je haar uit te spoelen. Gebruik de kleurfixerende en glansversterkende shampoo van Les Couleurs de Jeanne voor een perfecte afwerking.

Deze shampoo zorgt niet alleen voor een grondige reiniging, maar helpt ook om de kleur te fixeren en je haar die extra glans te geven waar je naar verlangt. Spoel grondig uit en bereid je voor op het laatste magische stapje!

fixerende-shampoo-couleurs-de-jeanne

Fixerende shampoo - Les couleurs de Jeanne



Stap 4: Laat je haar stralen met de 2-in-1 Balsem

Last but not least, geef je haar de finishing touch met de 2-in-1 glansfixerende en verzorgende Balsem van Les Couleurs de Jeanne. Breng een kleine hoeveelheid aan op je pas gekleurde lokken en laat het 2 tot 3 minuten intrekken voor een extra boost van glans en zachtheid.

Dit zal niet alleen helpen om je kleur te behouden, maar ook om je haar gezond en gehydrateerd te houden na het kleuringsproces.

balsem-les-couleurs-de-jeanne

Bevestigingsbalsem - Les couleurs de Jeanne


Waarom Kiezen voor Les Couleurs de Jeanne?

Bij Sebio begrijpen we het belang van natuurlijke producten die zowel effectief als vriendelijk zijn voor je haar en het milieu. Les Couleurs de Jeanne biedt een assortiment van hoogwaardige, natuurlijke haarkleuringsproducten die niet alleen prachtige resultaten leveren, maar ook je haar verzorgen en beschermen.

Met ingrediënten waar je op kunt vertrouwen en een eenvoudig te volgen kleuringsproces, is er geen reden om niet voor Les Couleurs de Jeanne te kiezen voor jouw volgende kleuravontuur!

Dus waar wacht je nog op? Pak je kwast en begin vandaag nog aan jouw kleurtransformatie met Les Couleurs de Jeanne!

Ga terug
Gerelateerde posts

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt