Anders consumeren

Verwen jezelf met de nieuwe Oceanly gezichtsverzorgingslijn!

Gepubliceerd op 25 August 2023

gezichtsverzorgingsproducten  bij Sebio

Bij Sebio is het belangrijk om van jezelf te houden als vrouw en als man. Voor ons betekent dat het verzorgen van je lichaam en het verzorgen van je gezicht. We hebben gekozen voor een verscheidenheid aan producten, behandelingen en rituelen om je gelaat te verzorgen.

Het merk Attitude

We werden verliefd op het Canadese merk 'Attitude', dat gespecialiseerd is in de productie van plantaardige en minerale producten voor lichaams- en huishoudelijke verzorging. Het merk biedt producten met hypoallergene en EWG VERIFIED™ ingrediënten. Attitude wil het gebruik van plastic verminderen door hervulbare flessen aan te bieden, maar ook door vaste producten te ontwikkelen die verpakt zijn in karton en dus geen plastic bevatten.

De Oceanly-lijn

Dit is het geval met het nieuwe "Oceanly" assortiment, het eerste complete assortiment van solide, plasticvrije, 100% veganistische en EWG VERIFIED™ gecertificeerde huidverzorgingsproducten. Je kunt eindelijk afscheid nemen van zorgwekkende ingrediënten en plastic voor eenmalig gebruik in je gezichtsverzorgingsroutine! Het assortiment is ontworpen met innovatieve ingrediënten, waaronder fytoglycogeen, dat de gezondheid en het uiterlijk van de huid helpt te verbeteren door langdurige hydratatie te bieden, de droge huid te verzachten en de huidtint te verbeteren en egaler te maken. Het is 100% plantaardig en maakt het onttrekken van glycogeen aan schelpdieren overbodig, waardoor de mariene ecosystemen behouden blijven.

Soins visage solides Oceanly Attitude

Hoe kies ik het juiste gezichtsverzorgingsproduct?

Er zijn verschillende rituelen mogelijk om je huid te verzorgen:

Het "PHYTO-GLOW" ritueel

Effectief voor een gerevitaliseerde huid en een gezonde gloed. Het PHYTO-GLOW serum, de PHYTO-GLOW gezichtscrème, de PHYTO-GLOW oogcrème en de PHYTO-GLOW nachtcrème zijn als zonnestralen overdag met hun stevige, lichte en smeltende textuur. Deze verkwikkende concentraten geven vermoeide gezichten een echte glansboost!

Soins visages solides Oceanly Attitude

Het "PHYTO-AGE" ritueel

Het revitaliseert de huid en helpt de tekenen van veroudering te verminderen, terwijl het de vochtbarrière van de huid beschermt en aanvult. De PHYTO-AGE gezichtscrème stick, het PHYTO-AGE gezichtsserum, de PHYTO-AGE oogcrème en de PHYTO-AGE nachtcrème geven je huid een gevoel van vernieuwing; deze producten geven de rijpere huid een tweede wind.

Soins visage solides Oceanly Attitude

Het "PHYTO-CALM" ritueel

Het voedt en verzacht de droge huid. Met hun stevige, lichte en smeltende textuur zijn PHYTO-CALM gezichtsserum en PHYTO-CALM oogcrème de oplossing die elke droge huid nodig heeft. Geef je gezicht wat liefde.

Soins visage solices Oceanly Attitude

Het "PHYTO-MATTE" ritueel

De ideale matte basis voor make-up. De PHYTO-MATTE gezichtscrème stick is de perfecte basis voor make-up. Zeg maar dag tegen glimmende zones en hallo tegen een stralend gezicht! Deze basis is geformuleerd met pijlwortelpoeder met matterende eigenschappen en absorbeert effectief overtollig talg. Deze crème herstelt een gezond uitziende teint.

Soins visage solides Oceanly Attitude

Het "PHYTO-CLEANSE" ritueel

Een innovatief ritueel dat diep reinigt en onzuiverheden absorbeert terwijl je huid gaat stralen. De PHYTO-CLEANSE gezichtsreiniger, PHYTO-CLEANSE gezichtsscrub, PHYTO-CLEANSE gezichtsmasker en PHYTO-CLEANSE olie-in-melk verwijderen op milde en effectieve wijze vuil van het gezicht.

Soins visage solides Oceanly Attitude

Het "PHYTO-OIL" ritueel

Het biedt extra, effectieve bescherming tegen agressieve invloeden van buitenaf. PHYTO-OILvaste gezichtsoliestick en PHYTO-OIL nachtolie voorzien de huid van ongeëvenaarde voedingsstoffen.

Soins visage solides Oceanly Attitude

Er zijn ook twee mooie cadeausets verkrijgbaar:

De Phyto Age Minis Oceanly Routine Set bestaat uit 4 solide antiverouderingsproducten om de huid te reinigen, te behandelen en te hydrateren en haar een echt gevoel van vernieuwing te geven. Voor een jonger uitziende huid! Je vindt hier een PHYTO-CLEANSE reinigingsstick om de huid te ontdoen van onzuiverheden, een PHYTO-AGE gezichtsserum om de rijpere huid te behandelen en te hydrateren, een PHYTO-AGE gezichtscrème voor dezelfde voordelen en een PHYTO-OIL gezichtsolie om de huid te beschermen en te voeden.

Kit soins visage solides Oceanly Attitude

De Phyto Glow Minis Oceanly Routine Set bestaat uit 4 stralende, vaste huidverzorgingsproducten om de huid te reinigen, te behandelen en te hydrateren. In de set zit een PHYTO-CLEANSE reinigingsstick om de huid te ontdoen van onzuiverheden, een PHYTO-GLOW gezichtsserum om de huid te behandelen en te hydrateren, een PHYTO-GLOW gezichtscrème voor dezelfde voordelen en een PHYTO-OIL gezichtsolie om de huid te beschermen en te voeden.

Kit soins visage solides Oceanly Attitude

Alle producten uit het Oceanly assortiment zijn perfect voor op reis dankzij hun stevigheid en kleine formaat. Bovendien zijn ze allemaal geurvrij.

Begin je dag goed en eindig hem zachtjes met Oceanly, voor een huid die gekalmeerd en levendig is!

Tot snel!

Lili

gezichtsverzorgingsproducten  bij Sebio

Ga terug
Gerelateerde posts

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt