ECOCHEQUE

Oogcrème Honestly aging

Bestrijdt fijne lijntjes, donkere kringen & wallen

€ 29,00

3 Items
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Gemaakt in België
Vegan
Belgisch merk
Biologisch
Eerlijke handel

Deze oogverzorging bestrijdt fijne lijntjes, donkere kringen en wallen. Het hydrateert de huid en pakt tekenen van veroudering aan met een krachtige combinatie van ingrediënten. Het resultaat is een frisse en stralende blik.

Cafeïne geeft je huid een energieboost en bevordert de bloedcirculatie, terwijl hyaluronzuur zorgt voor diepe hydratatie en een gladde huid. Met retinol en hexapeptiden worden kraaienpootjes en fijne lijntjes effectief verminderd, terwijl soft-focus pigmenten zorgen voor een heldere en stralende uitstraling rond de ogen. Ervaar nu zelf de dynamische werking van deze ingrediënten voor een frisse en jeugdige uitstraling

  • Parfumvrij
  • ook geschikt voor de gevoelige ogen
  • inhoud: 15ml
Ref: CE524

Deze oogverzorging is vrij van parfum en daarom geschikt voor gevoelige ogen.

Het bevat krachtige ingrediënten die de huid rondom de ogen verzorgen:

  • Cafeïne vermindert wallen en donkere kringen door het vasthouden van water onder de ogen te verminderen. Het stimuleert ook de microcirculatie, waardoor donkere kringen vervagen.
  • Retinal is een natuurlijk alternatief voor retinol en heeft dezelfde huidvernieuwende effecten, zonder het risico op reacties en gevoeligheid van de huid. Het verbetert de elasticiteit van de huid en vermindert fijne lijntjes en rimpels.

Deze oogverzorging bevat 15 ml en blijft tot 6 maanden na opening houdbaar.

Biologisch en natuurlijk. Niet getest op dieren. Zonder parabenen, zonder (synthetisch) parfum, zonder phenoxyethanol.
Voor elk verkocht product schenkt Cîme een deel van de opbrengst aan het Little Doctors scholenproject in de Nepalese Himalaya.

Na het reinigen van je gezicht, volg je deze stappen voor het aanbrengen van de oogcrème:

  • Gebruik je ringvinger om de crème aan te brengen, omdat deze vinger het zachtst is en minder druk uitoefent op de gevoelige huid rondom de ogen.
  • Pomp eenmaal om een hoeveelheid ter grootte van een erwt te verkrijgen.
  • Tik zachtjes kleine puntjes rondom je ogen, beginnend in de binnenste ooghoek en vervolgens naar buiten toe.
  • Dep de crème zachtjes in de huid met je vingertoppen.
  • Wacht tot de crème volledig is opgenomen voordat je de rest van je skincare routine aanbrengt.
  • Door deze eenvoudige stappen te volgen, kan je de voordelen van de oogcrème maximaliseren en de huid rond je ogen goed verzorgen.

ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE*, COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, OLIVE GLYCERIDES, GLYCERIN, BASSIA BUTYRACEA (CHIURI) SEED BUTTER*, PENTYLENE GLYCOL, CETEARYL ALCOHOL, CETEARYL OLIVATE, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER*, TRIHEPTANOIN, GLYCERYL STEARATE, BAMBUSA ARUNDINACEA (BAMBOO) STEM POWDER, PROPANEDIOL, SORBITAN OLIVATE, AQUA (WATER), PRINSEPIA UTILIS (DHATELO) SEED OIL*, BISABOLOL*, CETEARYL GLUCOSIDE, CAFFEINE, SODIUM GLUCONATE, LEVULINIC ACID, TOCOPHEROL, SODIUM LEVULINATE, XANTHAN GUM, SODIUM HYALURONATE, SODIUM ANISATE, HIPPOPHAE RHAMNOIDES (SEA BUCKTHORN) KERNEL EXTRACT*, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, CITRIC ACID, RETINAL, JASMINUM SAMBAC (JASMINE) FLOWER EXTRACT, CRATAEGUS MONOGYNA (HAWTHORN) FLOWER EXTRACT, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT*

(*) Ingrediënt van biologische landbouw, (**) Van natuurlijke essentiële oliën, (***) Gemaakt met biologische ingrediënten.
100% van de totale ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong

63% van de totale ingrediënten zijn afkomstig uit de biologische landbouw

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt