ECOCHEQUE

Honestly Aging - Retinal serum

Bestrijdt rimpels, boost een gezonde glow

€ 39,50

2 Items
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Gemaakt in België
Vegan
Belgisch merk
Biologisch
Eerlijke handel

Een voedend serum met high-performance superhelden, zoals duindoorn die rijk is aan vitamine C, retinal, hexapeptiden en hyaluronzuur, wordt je huid gehydrateerd en verbetert de elasticiteit.

Daarnaast wordt je huid intensief gevoed en verminderen de rimpels, fijne lijntjes en donkere vlekken. Ook helpt het tegen rosacea en roodheid, waardoor je een stralende en gezonde huid krijgt

  • voorkomt en bestrijdt rimpels
  • vermindert rode vlekken
  • inhoud: 30 ml
Ref: CE523

Power ingredients:

Hyaluronzuur 2.0
Hyaluronzuur is in staat om 1000 keer zijn eigen gewicht aan water vast te houden en verhoogt de elasticiteit en hydratatie van de huid en geeft het een jeugdige uitstraling.

Retinal
Een volledig natuurlijk alternatief voor retinol, met hetzelfde huidvernieuwende effect, maar zonder het risico op reacties en huidgevoeligheid. Verhoogt de elasticiteit van de huid, vermindert rimpels, fijne lijntjes en rosacea en vermindert hyperpigmentatie van de huid. Voor een stevige en gladde huid.

Biologisch en natuurlijk. Niet getest op dieren. Zonder parabenen, zonder (synthetisch) parfum, zonder phenoxyethanol.
Voor elk verkocht product schenken wij een deel van de opbrengst aan het Little Doctors scholenproject in de Nepalese Himalaya.

Breng aan op de gereinigde huid van je gezicht, hals en decolleté, voordat je je dag- en nachtcrème aanbrengt.

INGREDIENTEN : ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE*, GLYCERINE, COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, PENTYLENE GLYCOL, AQUA (WATER), TRIHEPTANOIN, GLYCERYL STEARATE, CETEARYL ALCOHOL, OLIVE GLYCERIDES, PRINSEPIA UTILIS (DHATELO) SEED OIL*, CETEARYL OLIVATE, CETEARYL GLUCOSIDE, HELIANTHUS ANNUUS (ZONNEBLOEM) SEED OIL*, SORBITAN OLIVATE, BASSIA BUTYRACEA (CHIURI) SEED BUTTER*, SODIUM HYALURONATE, NATRIUMGLUCONAAT, AROMA (PARFUM)**, LEVULINEZUUR, TOCOFEROL, HEXAPEPTIDE-11, NATRIUM LEVULINAAT, XANTHANGOM, NATRIUMANISAAT, HIPPOPHAE RHAMNOIDES (DUINDOORN)-PITEXTRACT*, CITROENZUUR, LEUCONOSTOC/RADISH ROOT FERMENT FILTRATE, RETINAL, DAUCUS CAROTA SATIVA (WORTEL) WORTEL EXTRACT*, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROZEMARIJN) LEAF EXTRACT*, EUGENOL**, LINALOOL**.

(*) Ingrediënt van biologische landbouw, (**) Van natuurlijke essentiële oliën, (***) Gemaakt met biologische ingrediënten.

100% van de totale ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong
75% van de totale ingrediënten zijn afkomstig uit de biologische landbouw

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt