Anders consumeren

Wil je je vrienden bekeren tot zero waste?

Gepubliceerd op 16 November 2022

Wat is er frustrerender dan zuinig zijn op je consumptie en merken dat het anderen niets kan schelen? Bij Sebio kennen we deze frustratie. En we begrijpen het: het is niet gemakkelijk om beroepsleven, gezinsleven, huishouden enz. te combineren.

Want ja, voorzichtig zijn met je verbruik kost tijd en geld. En we hebben niet altijd zoveel als we zouden willen. Dus waarom niet profiteren van de kerstvakantie om je vrienden te helpen interesse te tonen?

Doos van 18 herbruikbare zakdoekjes - Lastobject 

De tissuebox van LastObject is ook verkrijgbaar in: blauw, groen, framboos, turquoise en perzik.

Minder afval in de badkamer

Om de overgang in de badkamer te vergemakkelijken, stellen wij voor een starterkit voor solide hygiëneverzorging aan te bieden. Het Franse merk Alphanova heeft bijvoorbeeld een solide pakket voor dagelijkse verzorging samengesteld: lichaamszeep, shampoo, tandpasta en gezichtsreiniger.

Cadeaubox dagelijkse verzorging - Alphanova bebe

Extra tof: de tandpasta wordt geleverd in de vorm van tabletten in een metalen doosje, en is dus navulbaar! Het is belangrijk om zero waste alternatieven te introduceren in de vorm van hervulbare producten. Op die manier zullen je vrienden later eerder geneigd zijn te kiezen voor de navulling (hier verkrijgbaar)!

Deze verpakking is ook verkrijgbaar voor de droge huid.

Op weg naar de keuken

Wij denken dat de feestdagen een geweldige tijd zijn om geschenken te geven die een verschil maken. Velen van ons vinden het bijvoorbeeld niet erg om over te schakelen op stoffen tassen om naar de bakker te gaan, maar wie denkt erover na en waagt de sprong? Met Kerstmis voor de deur is het de perfecte tijd om over te stappen!


Plus, met de Pebbly set geef je je vrienden ook een geweldige brooddoos en plank... Verkrijgbaar in beige of grijs.

Brood bewaarset - Pebbly

En vergeet de wasruimte niet!

Een van de meest originele zero-waste cadeaus die je kunt geven is dit geweldige doe-het-zelf waspakket! Met deze kit kunnen jouw vrienden langzaam beginnen met het gebruik van DIY wasproducten. En ze zullen snel begrijpen dat je eigen producten maken veel makkelijker is dan je denkt...

Waskit - La droguerie Ecologique

En vergeet niet het doeleinde van je Zero Waste geschenk uit te leggen wanneer je het aan je vrienden geeft. Fijne vakantie!

Shirley

Ga terug

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt