Etherische olie - Pepermunt

PR032

€ 6,95

27 Items

Je bent nog niet ingelogd

100% pure etherische pepermuntolie. Deze essentiële olie heeft o.a. pijnstillende, jeukwerende, ontstekingswerende, antibacteriële en antivirale eigenschappen. 

Inhoud: 10 ml

 

Deze essentiële mentha x piperita olie:

 ​is 100% natuurlijk

 gaat misselijkheid tegen

 stimuleert de maag en spijsvertering

Essentiële pepermuntolie voor multifunctioneel gebruik. Ideaal om winterkwaaltjes op natuurlijke wijze te behandelen en om de spijsvertering mee te kalmeren.

Pranarôm maakt sinds 1991 wetenschappelijke en medische aromatherapie. Altijd van onberispelijke kwaliteit en bij voorkeur met biologisch gecertificeerde grondstoffen. PRANA betekent levensgeest of levenskracht en ARÔM komt van aromaat (plantaardige geurende materie). In hun reeks vernieuwende zelfzorg- en gezondheidsproducten vormt de kracht van essentiële oliën, planten en kruiden altijd de basis voor een snellere, serene genezing of momenten van rust en welzijn.

Niet aanbevolen tijdens de zwangerschap, bij het geven van borstvoeding of bij kinderen onder de 3 jaar. Op een droge, koele plek bewaren uit het licht en buiten het bereik van jonge kinderen. De aanbevolen dosering niet overschrijden. 

2 druppels 3x per dag op een neutrale drager (honing, rietsuiker of plantaardige olie).

Orale inname: ++++
Gebruik op de huid: ++++ (!)
Lucht verspreiding: +
Tros inademing: -
+++++ = Ten zeerste aangeraden - (!) Voor gebruik met voorzorg

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Ondersteuning en transparantie

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt