Wobbel Original Pebble Balance Board - zwarte vilt - limited edition

€ 132,00

-20%

€ 165,00

5 Items
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Open-ended play
De Wobbel balance board Original Pebble is een ideaal speel- en ontwikkelingsaccessoire voor kinderen. Deze limited edition is voorzien van een zwarte viltlaag die extra comfort biedt tijdens het gebruik. Kinderen kunnen de plank gebruiken om hun creativiteit, balans en coördinatie te stimuleren. Gemaakt van duurzame en milieuvriendelijke materialen, is deze plank een veilige en verantwoorde keuze voor milieubewuste ouders. Geef je kind een unieke speelervaring met deze originele Wobbel balance board. De wol-viltlaag vermindert het geluid en voorkomt krassen op de vloer en op de Wobbel.
Vind dit product bij Sebio, uw ethische, ecologische en duurzame webshop. Ontdek ook een selectie van andere duurzame, lokale en ecologische artikelen om samen een groenere wereld op te bouwen.
Ref: WOB051
De Limited Edition Wobbel Original Pebble met baby muis vilt is een prachtig stuk houten speelgoed waar je alle kanten mee op kan én dat mooi staat in je interieur.Dit is de Wobbel Original in een gelimiteerde steengrijze kleur. Deze Wobbel Pebble is afgewerkt met EKO wolvilt aan de onderzijde. Het lichtgrijze wolvilt is een natuurlijk product. Het reduceert het geluid, voorkomt krassen op de vloer en op de Wobbel. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, check al onze Wobbels om jouw favoriet te kiezen >Kleur vilt: baby muisAfmetingen: 90 x 30 cmMateriaal: FSC beukenhout - EKO wolvilt - kindvriendelijke watergedragen lakGewicht: ca. 4,5 kilo.Leeftijd: 0 tot 100 jaarGebruiksgewicht: tot 200 kilo.Voor meer inspiratie om te spelen, download de Wobbel-kaarten hier ! 

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt