Permanente haarkleuring op basis van planten - donker kastanjebruin - 100 g

€ 11,95

Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 0,48
4 5% Tot € 2,39
8 7% Tot € 6,69

Kleuring die op alle haartypes kan worden gebruikt zelf op chemisch behandeld, gebleekt of getint haar. Dankzij de fijnheid van het poeder is een zak van 100 gram geschikt voor haar van gemiddelde lengte. Deze tint kleurt het haar in donkerbruin.

In 50% van de gevallen is grijs haar bedekt in één kleuring. Voor optimale dekking van wit haar kan soms een tweede applicatie nodig zijn.

Doos van 100 g geleverd met instructies, haarnetje en handschoenen.

Waarschuwing: de instructies op de verpakking zijn alleen in het Engels en het Duits.
 

Ref: KH0024

Herkomst: India

Certificering: BDIH

Donkerbruin: herbal dark brown henna

  • Alleen aanbrengen op gewassen haar, niet ingevet.
  • Meng het poeder met water van ongeveer 50 ° C of met zwarte thee tot een maskerconsistentie. De bereiding altijd warm houden (mag niet afkoelen). Minstens één uur laten inwerken.
  • Vermijd, indien mogelijk, het gebruik van shampoo of stylingproduct gedurende een periode van 24 uur zodat de kleur het haar kan binnendringen en permanent kan worden bevestigd.
  • De kleur kan tot 48 uur na installatie zichtbaar donkerder worden.
  • Voor optimale dekking van wit haar is soms een tweede applicatie nodig. Kleuring in 2 stappen bestaat in de eerste plaats uit het inkleuren van het haar met de rode Khadi-kleuring, volgens de instructies voor prepigmentatie. De pauzetijd is afhankelijk van de structuur van het haar, na het inkleuren moet het haar een dieprode kleur hebben.
  • Als alleen de wortels licht of grijs zijn, kleur dan alleen de wortels, de kleur hoeft niet op het hele haar te worden aangebracht.
  • De tweede stap is om het haar opnieuw te kleuren met de gewenste tint. De tweede kleuring kan direct worden aangebracht na het spoelen van de eerste kleuring op handdoekdroog haar of de volgende dag op vochtig handdoekdroog haar.

INCI : Indigofera Tinctoria (indigo) - Lawsonia Inermis (henna) - Emblica Officinalis (amla) - Eclipta Alba (bhringaraj) - Azadirachta Indica (neem)

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt