Knuffel Mouse Bowie - Jollein

€ 11,99

-20%

€ 14,99

1 Item

De Mouse Bowie knuffel van Jollein is een heerlijk zachte en schattige metgezel voor kinderen. Met zijn hartvormige oren en charmante ontwerp wordt deze pluche muis al snel een troostende vriend voor knuffelmomenten. Gemaakt van biologisch katoen en gevuld met een zachte vezel, is hij perfect om je baby in zijn dromen te begeleiden. Gemakkelijk te wassen, behoudt hij zijn zachtheid zelfs na meerdere wasbeurten, wat zorgt voor een lange levensduur van deze zachte schat.

Ref: JOL627

Dit knuffeltje in de vorm van een kleine muis is de ideale metgezel om troost en plezier te bieden aan uw kind, zowel overdag als 's nachts. Met zijn perfecte afmetingen voor kleine handjes, zal het snel de nieuwe favoriete vriend van uw baby worden.

  • De muis is 32 cm lang, wat een formaat biedt dat geschikt is voor knuffelen en spelen.
  • Het is gemaakt van zachte polyester om comfort en veiligheid te garanderen.
  • Dit knuffeltje is CE-gecertificeerd, wat de naleving van de Europese veiligheidsnormen bevestigt.

  • Materiaal : Polyester
  • Afmetingen : Lengte 32 cm, Hoogte 6 cm, Breedte 15 cm
  • Gewicht : 55 gram
  • Leeftijd : vanaf de geboorte
  • Wasinstructies : Zacht met de hand reinigen aanbevolen om de kwaliteit van het product te behouden

Jollein is een Nederlands merk dat gespecialiseerd is in producten voor baby's en jonge kinderen, waarbij elegant design en functionaliteit worden gecombineerd. Sinds 1973 biedt Jollein een breed scala aan artikelen, waaronder textiel, babyaccessoires en speelgoed, allemaal met zorg ontworpen voor het comfort en de veiligheid van de kleintjes. Het merk hecht veel waarde aan het gebruik van materialen van hoge kwaliteit, vaak gecertificeerd door OEKO-TEX, wat zachtheid en veiligheid voor de delicate huid van baby's garandeert. Jollein valt op door zijn zachte patronen en rustgevende kleuren, waarmee een harmonieuze en warme sfeer voor kinderkamers wordt gecreëerd. Ideaal voor ouders die op zoek zijn naar zowel praktische als esthetische producten.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt