Roly Poly speeltje Fruiticana - Orange

€ 39,90

1 Item

Geef dit zoet stukje fruit - met belletje binnenin - een duwtje en het wobbelt vrolijk van links naar rechts. Bovendien is het niet alleen leuk om mee te spelen, het staat ook prachtig als deco-object in een stijlvolle kinderkamer of box.

Ref: FRM059

Wiebelend speeltje in de vorm van een oranje appelsien uit de Fruiticana lijn van Ferm Living, met een belletje binnenin. Je kan ermee spelen of ze gebruiken als decoratie in de kinderkamer. De nieuwe Kids' serie Fruiticana van Ferm Living dompelt je volledig onder in een tropische sfeer met fruitige designs en diepe, contrasterende kleuren met een vibe van kleurrijke oceanen en warme trage dagen. Je vindt de Tropicana-serie ook terug op bedlinnen, behang, kussens, dekentjes en vele andere producten van dit populaire Deense stijlmerk.

Afmetingen: Ø 14 cm x 14 cm hoog
Materiaal: 100% organisch gebreid katoen, met geborduurde details - CE-label
Wasadvies: niet wassen, proper maken met een vochtige doek

Ferm Living is opgericht door de Deense Trine Andersen in 2005. Het Scandinavisch interieur merk is ondertussen wereldberoemd voor zijn prachtige geometrische vormen en stijlvol moderne objecten. Ook voor kinderen hebben ze een uitgebreide collectie.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt