Hybride wasbare luier all in one - Atlantide
HC136

€ 29,95

8 Items

Je bent nog niet ingelogd

De Hamac luier is een hybride babyluier, praktischer dan een wasbare luier, ecologischer dan een wegwerpluier. Ze kan gebruikt worden vanaf de geboorte. Om vlot te beginnen met Hamac, raden we u aan om de ontdekkinsgskit voor wasbare luiers van Hamac te gebruiken.

Gegarandeerd lekvrij en eenvoudig in gebruik. Het volstaat om een wasbare absorberende insert uit microvezel of bio katoen en hennep in de luier te leggen (met een beschermend wegwerplaagje), of een wegwerpinsert. De keuze is aan jou. Praktisch, ecologisch en economisch. Dit is het toppunt van technologie en in alle opzichten een perfecte luier.

  • XS: 2 tot 4 kg - pasgeborene*
  • S:  4 tot 8 kg - 1-6 maanden
  • M: 7 tot 13 kg - 6-18 maanden
  • L: 11 tot 18 kg - 12-24 maanden

*Opgelet: de maat XS (pasgeborene) is enkel aangeraden voor erg kleine of premature baby's. Ze is snel te klein voor baby's groter dan 3kg bij de geboorte.

  • Wasbare luier uit Meryl® microvezel die het opnemen van lichaamsvocht optimaliseert, droogtijd versnelt en voorkomt dat de huid afkoelt.
  • De Hamac® insert bestaat uit adamened en waterdicht polyurethaan

De zelfklevende velcro sluiting kan teruggeplooid worden tijdens het wassen om de rest van de was niet te beschadigen. Wassen in machine op 40°. Wasdroger wordt afgeraden om slijtage van de stof te voorkomen. Mag niet gestreken worden.

Gebruik geen producten die alchohol bevatten, solvente, bleekmiddelen of agressief zijn (bv. javel of chloor): ze beschadigen het zakje en kunnen de waterdichtheid aantasten.

Vervaardigd in Frankrijk. Couche met Oko Tex label 100 klasse 1

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Altijd klaar om je verder te helpen

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt