Allesreiniger - Citrus Zest - Bulk to go - 2 L
DM675

€ 10,95

14 Items

Je bent nog niet ingelogd

Navulling met aftapsysteem voor de ecologische Citrus Zest allesreiniger met een frisse citrusgeur. Reinigt en verwijdert vuil van alle oppervlaktes in huis. 

Inhoud: 2 liter

 

Deze Attitude All Purpose Cleaner

 is hypoallergeen, plantaardig en ecologisch

 is ideaal om lege flessen opnieuw te vullen

 zorgt voor een natuurlijk fris en proper huis

Eco-pluspunten van dit product
Animal friendly
Milieuvriendelijke verpakking
Hypoallergeen
Vegan

Allesreiniger met citrusgeur in groot formaat dat 76% minder plastic bevat dan standaard flessen en dubbel zoveel schoonmaakmiddel. De verpakking is gemaakt uit 100% recycleerbaar FSC-gecertificeerd karton en de zak en kraan zijn gemaakt uit 100% recycleerbare BPA-vrije plastic. PETA-gecertificeerd: niet getest op dieren en 100% veganistisch. Vrij van schadelijke stoffen. Made in Canada. 

ATTITUDE is een Canadees bedrijf dat op innovatieve wijze natuurlijke verzorging en huishoudproducten maakt. De producten zijn steeds van de hoogste kwaliteit en lief voor mens en planeet. De reeks producten van ATTITUDE is beschikbaar in 44 landen en bestaat uit: persoonlijke verzorgingsproducten, baby- en kinderproducten, huishoudproducten en dierenverzorging. Hun motto: together, let's live consciously.

  • Om de refill te ontgrendelen: druk op het kartonnen lipje dat wordt afgebakend door een stippellijn. Haal de kraan door de opening naar buiten en plaats het lipje terug (om alles op z'n plaats te houden). Zorg ervoor dat de flessen die je vult altijd schoon en droog zijn. Gebruik eventueel een trechter om het bijvullen makkelijker te maken.
  • Geschikt voor je vloeren, auto, barbecue, yogamat,.. Tip: test een kleine hoeveelheid van dit product even eerst op een onopvallend deel van het oppervlak.

<5% Non-ionic surfactants / agents de surface non ioniques (caprylyl glucoside, myristyl glucoside). Contains also / Contient aussi : Aqua / water / eau, propanediol, sodium citrate, saponins, terpineol (citrus), decanal (citrus), allyl heptanoate (sweet fruit).

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt