Anders consumeren

Bye bye plastic: kies voor de herbruikbare drinkfles

Gepubliceerd op 9 September 2024

Plastic flessen zijn passé. Niet alleen omdat ze het milieu vervuilen, maar ook omdat er veel betere, mooiere en duurzamere alternatieven zijn. Herbruikbare waterflessen zijn dé upgrade die je nodig hebt. Ze zijn stijlvol, handig, en – laten we niet vergeten – goed voor de planeet. Tijd om je oude plastic fles vaarwel te zeggen.

Plastic flessen: de boosdoeners die niet weggaan

Stel je voor: je koopt een plastic fles, drinkt hem leeg en gooit hem weg. Maar die fles? Die blijft nog 450 jaar bestaan, en ondertussen zwemt hij waarschijnlijk rond in de oceaan. Dat is geen toekomst die je wilt steunen, toch?

Gelukkig is er een eenvoudige oplossing: herbruikbare drinkflessen. Deze eco-vriendelijke waterflessen kun je keer op keer vullen zonder schuldgevoel. En, ze zien er ook nog eens leuk uit.

drinkfles kopen

Waarom een herbruikbare drinkfles jouw nieuwe must-have is

Je telefoon vergeet je niet, toch? Voeg daar een herbruikbare drinkfles aan toe. Het is een must-have die net zo belangrijk is als je dagelijkse gadget. Een stijlvolle fles die je water fris houdt, geen rare plastic nasmaak heeft, en perfect in je tas past? Ja, dat wil je.

Bij Sebio hebben we drinkflessen voor elk type dorst: van sportievelingen tot koffieliefhebbers en alles daartussenin. Deze flessen zijn niet alleen praktisch, maar ook een fashion statement. Je gaat je vrienden jaloers maken tijdens die lunchbreak of yogales.

Een fles die meer doet dan je dorst lessen

Herbruikbare waterflessen doen meer dan alleen je dorst stillen. Ze helpen de planeet te redden, één slok per keer. En het mooie is: je hoeft geen grote offer te brengen. Sterker nog, je krijgt er iets geweldigs voor terug. Waarom? Omdat wij bij Sebio duurzaamheid serieus nemen.

En nu komt het beste nieuws: tijdens de Week van de Duurzaamheid bij Sebio, van 9 t.e.m. 15 september, krijg je 10% korting op alle drinkflessen. Alsof dat nog niet genoeg is, geven we je een gratis Qwetch isotherme fles van 1,5 liter cadeau bij een aankoop van meer dan 179 euro. Je eigen persoonlijke hydratatieheld, zonder een cent extra.

Kies slim, drink duurzaam

Waarom zou je nog plastic flessen gebruiken als er zoveel betere opties zijn? De overstap naar herbruikbare drinkflessen is een kleine verandering met een enorme impact. Je helpt het milieu, bespaart geld en je geniet elke dag van fris, smaakvol water. Zero waste, toch?

Dus, wat houdt je tegen? Maak de overstap naar duurzaam drinken en help ons de planeet een beetje mooier te maken.

Ga terug
Gerelateerde posts

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt