Anders consumeren

Een georganiseerde en stressvrije zomer? De 8 tips van Sebio!

Gepubliceerd op 10 June 2024


Zijn alle aanwezige ouders klaar om een nieuwe zomer vol sereniteit en welzijn te beginnen? Sebio stelt voor om een ontspannende en evenwichtige zomer door te brengen. We hebben voor jullie 8 tips om sereen te blijven gedurende het hele seizoen. Klaar voor een welzijnsavontuur? Laten we samen beginnen aan deze zoektocht naar rust, waar elke dag een kans is om positiviteit en kalmte uit te stralen.



1 | Waarom niet beginnen met meditatie?


Meditatie is essentieel geworden om de geest te kalmeren. Het team van Sebio beveelt de app Headspace aan, beschikbaar in meerdere talen (Frans, Engels, Duits, Portugees & Spaans), voor een rustigere dagelijkse routine. Meditatie helpt om je te heroriënteren, je te concentreren op wat belangrijk is en elke dag met meer sereniteit te benaderen.


headspace meditation


"Ik mediteer om niet met mezelf te concurreren."



2 | Creëer je eigen bubbel met yogasessies thuis


Stel je voor... de kinderen liggen in bed (of niet!), en het is jouw ontspanningsmoment. Het integreren van een (of meerdere!) wekelijkse yogasessie(s) kan wonderen verrichten. Yoga is meer dan een eenvoudige fysieke activiteit, het is een innerlijke reis naar meer vrede en harmonie. Het helpt je om opnieuw contact te maken met jezelf, los te laten en beter te slapen. Wij zijn fans...



3 | Adopteer een gezichtsverzorgingsritueel


En wat als we het over een beautyroutine hebben? Als je het nog niet hebt gedaan, is dit het moment om te beginnen! Een dagelijkse gezichtsverzorgingsroutine is niet alleen een schoonheidsgebaar, het is een welzijnsritueel. De producten van Attitude & CÎME zijn onze favorieten voor een stralende huid. Zorg dragen voor je huid helpt om je beter te voelen, je zelfvertrouwen te versterken en de dag te beginnen met een gevoel van frisheid en vernieuwing.


attitude



4 | Ontdek batch cooking: een revolutie in de keuken


Kennen jullie batch cooking? Deze methode houdt in dat je de maaltijden voor de week in één keer voorbereidt. Het is een ware revolutie om tijd te besparen en sereen te blijven. Ontdek speciale batch cooking-recepten op cuisine-addict.com, een site vol heerlijke en praktische ideeën. Deze benadering maakt van de maaltijdvoorbereiding een moment van creativiteit en ontspanning, waardoor de dagelijkse stress vermindert.



5 | Creëer momenten van digitale ontkoppeling


Waarom niet deze zomer momenten van digitale ontkoppeling instellen? Of het nu een uur per dag of een dag per week is, loskomen van schermen helpt om opnieuw contact te maken met jezelf en je familie. Het is een gelegenheid om onvergetelijke herinneringen te creëren en van het moment te genieten. Deze momenten zijn essentieel om mentaal evenwicht te hervinden, creativiteit te stimuleren en familiebanden te versterken.



6 | Adopteer een leesritme (of films)


Het handhaven van een leesritme is een uitstekende tip om ontspannen te blijven. De app Goodreads stelt je in staat om je leesvoortgang bij te houden, recensies te lezen en doelen te stellen. Duik in fantastische werelden, verken nieuwe ideeën en verrijk je geest... Lezen is een manier om te ontspannen en te ontsnappen terwijl je thuis blijft. Als je de voorkeur geeft aan films, kun je de app Letterboxd gebruiken om je kijkervaringen bij te houden :-)


lecture goodreads



7 | Beweeg om endorfines vrij te maken!


Beweging is essentieel voor het welzijn. Endorfines, de gelukshormonen, worden vrijgegeven tijdens fysieke activiteit en geven je een gevoel van vreugde. Of het nu door dans, een wandeling in de natuur of een jog is, bewegen helpt om stress te bestrijden en de stemming te verbeteren. Trek je sneakers aan en geniet van deze momenten van geluk en vitaliteit.


vetement gofluo



8 | Blijf georganiseerd: gebruik een kalender


Het is niet altijd gemakkelijk om georganiseerd te blijven, maar met een beetje wilskracht is het mogelijk. Sebio stelt voor om een kalender te gebruiken om je activiteiten bij te houden en je prestaties aan te vinken. Het is zo bevredigend om de voltooide taken af te vinken. Download onze speciale ouderkalender om je op de goede weg te houden.


calendrier parent



Daar heb je het, acht praktische tips om van 2024 een ontspannende zomer te maken. Met een beetje wilskracht en een vleugje organisatie kan elke dag een serene avontuur worden. Blijf zen!



Sebio, aan je zijde voor een buitengewone zomer!

Ga terug
Gerelateerde posts

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt