Baby & kind

Hoe bereid je je voor op back-to-school? Met de Sebio outlet!

Gepubliceerd op 8 August 2023

Bij Sebio weten we dat back to school een cruciale tijd is voor veel kinderen en leerlingen omdat het de start van een nieuw schooljaar markeert en nieuwe mogelijkheden biedt om te leren, te groeien en te ontdekken. Het is een overgangsperiode waarin leerlingen overgaan van een meer ontspannen vakantie naar een gestructureerd, druk schema met schoolactiviteiten.

Terug naar school met Sebio

Terug naar school betekent voor kinderen nieuwe vrienden, nieuwe leraren, nieuwe ontdekkingen... Voor ouders betekent het ook (vooral?) een nieuwe schooltas, een nieuwe pennenzak, allerlei nieuwe schoolbenodigdheden en dus nieuwe uitgaven.

Om iedereen door deze belangrijke fase in het leven van een kind heen te helpen, biedt Sebio een promotie die zowel jong als oud zal aanspreken: 40% korting op een brede selectie van back-to-school artikelen!

Alles wat je nodig hebt om het schooljaar goed te beginnen! Begin nu met plannen, want onze campagne loopt tot 31/08/23 of zolang de voorraad strekt.

Hoe organiseer je je terug naar school?

Natuurlijk hebben we voor al je back-to-school benodigdheden gezorgd : 

1. De schooltas

De boekentas is natuurlijk het eerste onmisbare item aan het begin van het nieuwe schooljaar. Je kunt kiezen voor een tas op wieltjes, een rugzak of een grote boekentas... Kleurrijke en vaak speelse schooltassen vergezellen je kind het hele jaar door.

Trixie boekentassen en rugzakken

We waren bijvoorbeeld dol op de Trixie boekentassen en rugzakken. Je kinderen zijn klaar om alles wat ze nodig hebben mee te nemen naar school of op avontuur. Sommige hebben een waterafstotende coating, dus ze zijn klaar voor elk weertype! De schouderbanden zijn vaak gewatteerd en verstelbaar voor extra comfort, en er zit een handvat aan de bovenkant om ze gemakkelijk vast te pakken en op te hangen. En vergeet het naamplaatje aan de binnenkant niet, zodat je het nooit kwijtraakt.

P.S. De dierenkoppen zijn zo schattig!

Schooltassen voor kinderen Sebio

Rugzak voor kinderen Sebio

Je vindt er ook "coq en pâte" en andere schooltassen, dus er is voor elk wat wils!

 

2. De pennenzak

Je vindt er veel mooie etuis die bij de Trixie tassen passen, Liewood pennenzakken vol opbergruimte, etuis met mooie ontwerpen en nog veel meer. Het merk 'Petit Monkey' heeft ook heel wat pareltjes in huis - kijk zelf maar... 

schooltassen en etuis voor kinderen

3. Alles voor de lunch

De lunchtas

Het merk Ekobo biedt kleurrijke lunchzakjes om lunchtrommels te beschermen en in te pakken. Zo is er geen risico meer op lekken of andere ongelukjes in de boekentas!  Elk lunchtasje is gemaakt van 5 gerecyclede plastic flessen en kan ook gebruikt worden als etui of praktische toilettas!

lunchtassen voor kinderen Sebio

De brooddoos

De liefdestaal van sommige ouders is... eten! Een gezond, evenwichtig dieet is belangrijk voor de goede ontwikkeling van kinderen, en dat geldt ook voor liefde. Als je met eten laat zien dat je van ze houdt, kun je het net zo goed goed goed verpakken! "Klean Kanteen maakt mooie, praktische, isotherme lunchboxen van hoge kwaliteit. Hun deksels sluiten af om te voorkomen dat zowel de temperatuur als de inhoud weglekt. Het merk biedt ook roestvrijstalen lunchboxen met een siliconen compartiment, bestand tegen hitte en kou, om overal mee naartoe te nemen en 100% waterdicht.

lunchpakketten voor kinderen Sebio

Er zijn nog meer lunchboxen beschikbaar voor back-to-school!

De waterfles

Ongeveer 65% van het menselijk lichaam bestaat uit water. Gehydrateerd blijven is het beste wat je kunt doen, vooral bij warm weer of na het sporten. Water helpt je ook om je te concentreren en daarom is een waterfles een must-have op school, tijdens een wandeling of zelfs thuis. Qwetch maakt hoogwaardige, praktische en stijlvolle roestvrijstalen waterflessen. Ze zijn verkrijgbaar in alle maten en voor elke smaak en houden dingen 12 uur warm en 24 uur koud. Zeg maar dag tegen koude koffie of koude thee! 

kalebassen Sebio

4. Gymtassen en sporttassen

Uiterst praktisch voor uitstapjes, reizen, school en buitenschoolse activiteiten, sporttassen en gymtassen zijn nuttiger dan ooit. En Trixie begrijpt dat en maakt daarom altijd de coolste tassen. De keuze is aan jou!

sporttassen voor kinderen Sebio

En natuurlijk niet te vergeten: de noodzakelijke schoolspullen die onze mooie tassen en pennenzakken vullen, zoals een etui, potloden, een puntenslijper, een reisbeker, markeerstiften, schriften, pennen, vulpotloden, cursuspakketten, mappen en ordners, lijmstiften, schrijfstiften, tuitbekers, vakverdelers en andere schoolbenodigdheden!

reismokken en leermokken Sebio

Ik ga mijn back-to-school inkopen doen. Heel veel succes bij jouw aankopen! 

 

Tot straks,

 

Lili

Ga terug
Gerelateerde posts

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt