Anders consumeren

Wat kan ik kopen met ecocheques bij Sebio?

Gepubliceerd op 3 May 2023

Call to action pour découvrir toute la section écochèque

Heb je ecocheques? Vraag je je af wat die beroemde ecocheques zijn? Eigenlijk zijn ecocheques speciale betaalbonnen die vrijgesteld zijn van belastingen en door de overheid zijn ingevoerd om de bevolking aan te moedigen milieubewuste gewoonten aan te nemen in hun dagelijks leven.

Welke winkel accepteert ecocheques? SEBIO!

Bij Sebio, kun je veel producten kopen met ecocheques. Als het gaat om verzorgingsproducten, hygiëne, cosmetica, onderhoud, enz., Kunnen ecocheques worden gebruikt als het door jou gekozen product het COSMEBIO-label draagt.

Check onze favoriete merken die dit label hebben: Avril, Weleda, Jonzac, Néobulle, Lavera, Vita Verde, Melvita, Wash Wash Cousin... Ontdek ze nu!


shampooing solide de Avril

BIOLOGISCHE SOLIDE SHAMPOO - GROENE KLEI - VET HAAR - AVRIL

De grote vraag: waar kunnen ecocheques worden gebruikt?

Ecocheques kunnen worden gebruikt om een reeks producten en diensten te kopen die een positieve impact hebben op het milieu. Dit kan gaan om energiezuinige apparaten, fietsen, biologisch voedsel, openbaar vervoertickets...


gourde orange isotherme en inox de Qwetch

Thermosfles - Pop Orange - 1 L - Qwetch


Houten speelgoed voor kinderen met ecocheques kopen? Ja, bij SEBIO!

Wat kinderspeelgoed en spelletjes betreft, geeft de aanwezigheid van het FSC- of PEFC-label aan of uw product al dan niet met een ecocheque kan worden gekocht. Dit is het geval voor bepaald speelgoed van de merken Trixie, Janod, HABA, Pintoys, OPPI, Everearth, Grech & Co... maar dat is niet alles!


balle de préhension pour bébé de Trixie

Houten kralenbal – TRIXIE


Het voordeel van ecocheques: biologisch voedsel, zero waste accessoires...

Veel biologische voedingsproducten kunnen worden gekocht met ecocheques op SEBIO. Daarvoor moeten de voedingsproducten een van de twee logo's dragen: het EU-logo voor biologische productie of het Biogarantielabel. Bijvoorbeeld producten van onze merken Hipp, Vitabio, Sienna & Friends, Biobim, TeaTower, Junéo, Café Liégeois, Taste of Nature...


Petits pots de fruits pomme et poire de Biobim

Fruitpap Peer en appel BIO - 125 g - 4 maanden - Biobim

Als je een fan bent van zero waste items, zullen je ecocheques goed van pas komen bij SEBIO: waterflessen, isothermische flessen, warmwaterkruiken, make-up verwijderingsschijven, broodzakken, producten om voedsel te bewaren...


boîte noir à mouchoirs lavables de LastObject

Doos van 18 herbruikbare zakdoekjes Zwart - Lastobject


Milieuvriendelijke babyproducten & luiers kan je ook kopen met ecocheques

Met ecocheques kan je  onze ecologische luiermerken kopen! De producten van ons prachtige merk BEBIO zijn allemaal te koop bij ecocheques: doekjes, liniment, wasgel, ecologische luiers, reinigingswater, luiercrème, wasbare doekjes...


couches écologiques jetables pour bébé de Bebio

Ecologische luiers - Bebio


Ook de ecologische luiers & luierbroekjes, trainingsbroekjes en babydoekjes van ons merk Pingo zijn met ecocheques te koop op SEBIO. Hetzelfde geldt voor onze ecologische luiermerken Love & Green, NatyBambo Nature & Tidoo. Kies je liever voor herbruikbare of wasbare luiers? Dan hebben wij goed nieuws voor jou: wasbare luiers kan je ook kopen met ecocheques!


crème de change pour bébé de BEBIO

Billenbalsem - Baby - Met zinkoxide - Bebio


Ecocheque: GOTS-gecertificeerde mode- of textielproducten

Als je product het Duitse GOTS-label draagt: je ecocheques kunnen gebruikt worden! De Global Organic Textile Standard (GOTS) is een algemeen erkend label voor textiel dat gemaakt is van biologische vezels. De GOTS-certificering garandeert dat het hele productieproces van een textielproduct, van de oogst van de grondstoffen tot de etikettering van het eindproduct, voldoet aan strenge milieu- en sociale normen.


poncho de bain pour enfant certifié GOTS de Jollein

Jollein Badponcho Stripe Terry - Leaf Green - GOTS - Jollein

Onder onze merken die GOTS gecertificeerde producten & artikelen produceren, vind je bij SEBIO: Jollein, Trixie, Laessig... Alleen mooie kleding en modeaccessoires voor je kleine schat!


bonnet pour bébé en mousseline de coton bio certifié GOTS de Lassig

Mousseline muts - organisch katoen - rust - Laessig

De lijst met producten in onze rubriek ECOCHEQUES is lang! Aarzel niet om een kijkje te nemen en ontdek al jouw favoriete producten :-). Bij Sebio aanvaarden we ecocheques van Monizze en Sodexo. Meer info over betaalmogelijkheden vind je hier.



Veel winkelplezier!


Shirley

Call to action pour découvrir toute la section écochèque

Ga terug

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt