Bambu

Bambu werd opgericht in Portland Oregan en wordt in China gefabriceerd. Dit bedrijf bevindt zich op een plek die trots is op lokaal geproduceerde producten en ecologische waarden en verhuisde naar een land dat vaak bekritiseerd wordt voor zijn fabrikageprocessen. Het team van Bambu Home vroeg zich dan ook af: "Hoe kunnen we het beste van Portland verenigen met de plaatselijke middelen in China?"

Jaren later gaat dit kleine productie- en ontwerpteam verder in het ontwerpen van lokale producten die ze fier met de rest van de wereld delen.

In het hart van het ontwerp- en fabrikageproces van Bambu staat een filosofie die poogt de eenvoud van de grondstof te behouden terwijl ze omgevormd wordt op een klassiek moderne wijze.

Bambu is een lokale onderneming: ze bevoorraden zich van alle grondstofefn ter plekke. Ze werken met lokale schrijwerkers, wevers en naaisters.

Het Bambu team is trots op de kwaliteit van hun producten. Hun ontwerp- en fabricatieproces zorgt voor zekere en duurbare producten die jaren meegaan. De duurzame ontwikkeling is een filosofie die terug te vinden is in de wijze waarop het bedrijf dagelijks gerund wordt. Bambu bevorderdt duurzame tewerkstelling in zekere omstandigheden. Ze garanderen bevoorrading van hun 100% ecologische grondstoffen met respect voor de omgeving. Deze inzet werd erkent door de grootste verenigingen en handelsvennootschappen.

Daarnaast zijn de producten van Bambu ook esthetisch uniek, die zorgen voor een originele toets in huis of extra plezier bij het cadeau geven.

Bekijk alle producten uit het gamma.

Er zijn 10 artikelen op voorraad.

Filters

Prijs

€ 0,00 - € 45,00
Bambu

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Altijd klaar om je verder te helpen

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt