Eco, ethische en

duurzame webwinkel

Mijn winkelmandje

Geen producten

Verzendkosten
Totaal

Afrekenen

Livraison offerte
Ons aanbod

Welkom, Aanmelden

Nieuwe klant? Maak uw account aan

4.56 / 5
Keepleaf

Keepleaf

KeepLeaf is niet gewoon een merk, maar staat voor een hele levensstijl. Ze bieden een kwalitatief design, ecologische duurzaamheid, een ethische productie en zetten zich in voor goede doelen. Met elke aankoop, dragen KeepLeaf klanten zo actief bij aan positieve verandering. Het bedrijf ondersteunt goede doelen zoals bijvoorbeeld het bouwen van scholen in ontwikkelingslanden.


KeepLeaf biedt moderne, stijlvolle en duurzame producten. De herbruikbare boterhamzakjes, zuigflessen, make-up tasjes... In de KeepLeaf collectie vind je wat voor iedereen in de familie.
De filosofie van KeepLeaf houdt daar niet op: ze promoten ook een zekere werkomgeving, duurzame werkcontracten en opleidingen voor hun personeel. Zo worden alle KeepLeaf producten vervaardigd in een moderne, schone en familiale omgeving.


Natuurlijk is de KeepLeaf collectie vervaardigd met een enorm respect voor het milieu. Ze spoort aan om herbruikbare, natuurlijke en duurzame producten en materialen te gebruiken. Met minder toxines en afval, dragen GreenLeaf klanten bij aan een ecologischere wereld voor de volgende generaties.

KeepLeaf: goede producten die goed doen.

Er zijn 19 producten
Er zijn 19 producten
Onze Merken